Comunicat Presa IT Imprimantele mobile de la Idmag, eficienta si rapiditatea de care compania ta are nevoie

Imprimantele mobile de la Idmag, eficienta si rapiditatea de care compania ta are nevoie

  • Comunicat Presa IT

Daca esti administratorul unei companii, cu siguranta in mod periodic esti pus in situatia de a investi avand in vedere faptul ca vorbim despre o piata din ce in ce mai dezvoltata de unde concurenta nu lipseste, ba din contra, este din ce in ce mai accentuata. Atunci cand vorbim despre companii, una dintre investitiile periodice pe care acestea trebuie sa le faca este cea aferenta imprimantelor care sunt atat de necesare in procesul de etichetare sau printare. Cu toate ca atunci cand vorbim despre imprimante in general ne referim la cele clasice, acest articol il vom dedica unei categorii mai speciale de imprimante si anume imprimantelor mobile.

Imprimantele mobile se regasesc pe piata de o perioada destul de buna de timp, insa acestea nu par sa fi reusit sa convinga un numar tocmai insemnat de companii sa opteze pentru ele. Cu toate acestea insa, o imprimanta mobila pe care o putem achizitiona si prin intermediul magazinului online

Daca esti administratorul unei companii, cu siguranta in mod periodic esti pus in situatia de a investi avand in vedere faptul ca vorbim despre o piata din ce in ce mai dezvoltata de unde concurenta nu lipseste, ba din contra, este din ce in ce mai accentuata. Atunci cand vorbim despre companii, una dintre investitiile periodice pe care acestea trebuie sa le faca este cea aferenta imprimantelor care sunt atat de necesare in procesul de etichetare sau printare. Cu toate ca atunci cand vorbim despre imprimante in general ne referim la cele clasice, acest articol il vom dedica unei categori mai speciale de imprimante si anume imprimantelor mobile.

 

Imprimantele mobile se regasesc pe piata de o perioada destul de buna de timp, insa acestea nu par sa fi reusit sa convinga un numar tocmai insemnat de companii sa opteze pentru ele. Cu toate acestea insa, o imprimanta mobila pe care o putem astazi achizitiona si prin intermediul magazinului online https://www.idmag.ro/165-Imprimante-Etichete/196~Imprimante-mobile, poate aduce o serie de avantaje unei companii si vom incerca in cele ce urmeaza sa enumeram cateva dintre acestea.

 

  1. Imprimantele mobile ne ajuta sa eficientizam timpul de lucru.

    Spre deosebire de printerele clasice, imprimantele mobile au avantajul ca pot fi transportate cu usurinta de catre muncitori oriunde avand in vedere faptul ca acestea nu sunt dependente de o sura de electricitate. Prin utilizarea acestor dispozitive, veti avea posibilitatea de a eficientiza timpul de lucru al muncitorilor care nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze de fiecare data pana la un punct fix de printare pentru a obtine un bon sau o eticheta.

  2. Imprimantele mobile sunt deosebit de robuse.

    Cu toate ca mediile industriale sunt departe de a fi tocmai prietenoase cu echipamentele electronice, avand in vedere ca praful sau umezeala sunt doua inconveniente in permanenta prezente. Imprimantele mobile insa au fost special create pentru a functiona in parametri normali chiar si in conditii de mediu mai putin prielnice.

  3. Imprimantele mobile te pot ajuta sa reduci numarul erorilor de printare.

    Datorita faptului ca aceste imprimante pot fi atasate cu usurinta de cureaua unui muncitor si pot fi utilizate la fata locului, sansele ca un muncitor sa introduca date eronate sunt minime. Nu putem insa spune acelasi lucru despre printere clasice pentru care un muncitor trebuie sa se deplaseze dintr-un punct intr-altul, aspect care creste probabilitatea aparitiei erorilor.

Idmag este un magazin online care vine in intampinarea companiilor cu un portofoliu variat de imprimante mobile, precum si alte dispozitive indispensabile activitatii mediilor industriale la cele mai avantajoase preturi.