Comunicat Presa IT De ce un hosting de calitate îți poate salva afacerea de la faliment?

De ce un hosting de calitate îți poate salva afacerea de la faliment?

  • Comunicat Presa IT

Un site funcțional este garanția unei afaceri care merge exact ca un ceas elvețian, aducându-ți clienți pe bandă rulantă. Dar cum un hosting de calitate îți poate salva afacerea de la faliment și de ce alegând serviciile de hosting poți să respiri ușurat, fără grija zilei de mâine. Am stat de vorbă cu specialiștii companiei MegaHost și iată ce ne-au spus la acest subiect.

            Alegerea unui hosting care ar răspunde tuturor necesităților unui site nu este o decizie pe care trebuie să o iei în pripă, dar de ea depinde dacă în situațiile de criză managementul tău va funcționa sau nu. Deci, să purcedem.

1.    Ce fel de hosting îți este necesar?

            Răspunsul la această întrebare este încă destul de echivoc. În primul rând, pornește de la dimensiunea site-ului, de la intensitatea unui proces tehnologic care are loc pe acesta. În acest fel, vei putea alege între:

-        Hosting virtual - este cea mai accesibilă și ușoară formă de hosting, fiind potrivită, eventual, pentru landinguri și site-uri mici, descărcate - este varianta optimă pentru cei care abia interacționează cu serviciile de hosting. De regulă, acest lucru presupune că vei împărți servere cu alte câteva sute sau mii de afaceri. De-a lungul timpului, atunci când site-ul tău va crește și se va extinde, s-ar putea ca această variantă să nu mai acopere întreg potențialul tehnic al site-ului și deci va trebui să alegi altă formă de web hosting.

-        VPS - hosting - varianta optimă pentru site-urile care cresc rapid și se transformă. Este o verigă de mijloc în care poți să apelezi la resurse suplimentare, atunci când serverul de bază este mult prea încărcat.

-        Server individual - se potrivește perfect pentru afacerile cu site-uri mari și cu   baze de date.

 2.    Alege hostingul în dependență de tipul site-ului

        Da, da, fiecare hosting se potrivește unui anume tip de site, fiind focalizat spre creșterea acestuia sau spre asigurarea siguranței generale. Deci, să vedem.

-        În cazul blogurilor  - eventual poți alege un web hosting specific produselor Wordpress;

-        În cazul e-commerce-urilor - neapărat alege un web hosting care asigură siguranța instrumentelor de plată online;

-        În cazul site-urilor personale (bloguri de opinie, de exemplu) se potrivesc hostingurile fără costuri înalte, dar care au neapărat integrate instrumentele de stocare a back-up-ului. În acest fel nu vei risca să pierzi informațiile prețioase pe care le ai;

-        În cazul site-urilor de business neapărat e necesară utilizarea unui hosting care are o putere de cooptare a resurselor suplimentare. În acest fel, creșterea potențialului unui site nu va fi stagnată de modificările acestuia.

            Deci, rezumând funcționarea și siguranța garantată a unui site te scutește de:

-        Atacuri cibernetice;

-        Șantaj online;

-        Scurgere de date.

            Toate aceste fenomene pot afecta atingerea unui progres tehnologic și pot afecta cifrele afacerii tale. Apelează la serviciile MegaHost România și bucură-te de o afacere cu prezență online sigură.