Comunicat Presa Industrie Primul Showroom din Iași pentru mașini de prelucrare a metalelor

Primul Showroom din Iași pentru mașini de prelucrare a metalelor

Holdingul internaţional cu capital româno-belgian, Alfa Metal Machinery, anunță deschiderea unui Nou Showroom în Iași care va permite clienților să viziteze și să testeze o varietate mare de mașini-unelte de prelucrare a metalului.

Showroom-ul poate fi vizitat în timpul săptămânii de Luni până Vineri între orele 10:00 – 15:00. Cei care sunt interesați pot testa acum următoarele mașini:Ghilotină Katana, Mașină de Găurit prin Electroeroziune, Mașină de Prelucrat prin Electroeroziune cu Electrod Masiv, Strunguri și Mașini de Frezat Universale.

Alfa Metal Machinery joacă un rol activ în mai multe domenii ale industriei de producție și distribuție, fiind cea mai bună în vănzari și servicii pentru industria de prelucrare a metalului și pentru industria de produse metalice de masă.

De când au venit în Iași au avut o evoluție la nivelul de business al companiei și din dorința de a servi clienții cu profesionalism, Alfa Metal Machinery a deschis un Showroom în Iași unde se pot vizita și testa mașinile.

”Acest showroom nu se rezumă doar la a arăta mașini-unelte pentru prelucrarea metalelor, ci rolul său este de a oferi o experiență practică prin care clienții noștri pot vedea, atinge și testa utilajele. Este vorba de mai mult decât simple produse... Contactați reprezentanții noștri, stabiliți o întâlnire și convingeți-vă singuri” declară Patrick Favoreel, directorul executiv al companiei.

Nici un alt distribuitor din Europa nu oferă această gamă vastă de mașini-unelte, cei care intră pe site-ul companiei (www.alfamm.ro) vor descoperii mașini unelte pentru tăierea metalelor, formarea metalelor, îmbinarea metalelor, tratarea suprafețelor și turnare. De asemenea, portofoliul Alfa Metal Machinery conține branduri bine cunoscute precum: Profimach, Novick, Robotturn, Yizumi, Presmach, Lasermach etc.

Vă invităm cu plăcere să luați parte la următorul pas din istoria Alfa Metal Machinery.

Programări la telefon: 0722 346 170

Luni – Vineri

Orele: 8:00 – 17:00

Locație Showroom: Str. Prof Octav Mayer, nr. 5, Iași