Comunicat Presa Industrie Portal de promovare Producator Ambalaje Carton

Portal de promovare Producator Ambalaje Carton

          Din dorinta de a oferi producatorilor de ambalaje din carton un suport concret prin care sa isi promoveze afacerea in mediul online, compania Tekability a creat pentru acestia un portal national, https://www.ambalaje-carton.com/, care pune la dispozitie posibilitatea exclusivitatii pe un anumit oras ales, dar si garantarea unei pozitii cat mai bune in cautarile Google.

        Acest portal isi propune sa gazduiasca numeroase afaceri de tipul producator de ambaleje carton, iar avantajul principal, pe langa exclusivitatea si pozitia mentionate mai sus, il reprzinta seriozitatea cu care echipa noastra trateaza fiecare partener in parte. Facilitam comunicarea dintre numerosi producatori de ambalaje carton din toata tara si potentialii lor clienti si incercam in permanenta sa le oferim colabolatorilor nostri un avantaj atat prin mijlocirea contactului dintre ei si eventualii cumparatori, cat si prin crearea de pagini personalizate care sa ii deosebeasca de concurenta.

          Portalul https://www.ambalaje-carton.com/ isi propune inca de la inceput sa vina in ajutorul partenerilor care produc, pentru o gama larga de intrebuintari, ambalaje de carton de tipul cutii din carton pentru transport, cutii sticle de vin, cutii cu autoformare, cutii cu capac, cutii cu maner, cutii curierat, cutii pizza, cutii mutare si arhivare, cutii rafturi, cutii tablouri, pungi din hartie, pungi de rotiserie, tavite fast-food, suporti pahare din carton, carton ondulat, pahare din carton, caserole din carton, conuri din carton, cutii prajituri, tavite din carton, farfurii din carton, cutii de tort cu maner, coltare din carton, dar si multe altele.

     Beneficiile masive ale colaborarii cu echipa noastra si aparitia afacerii dumneavoastra pe portalul https://www.ambalaje-carton.com/ se datoreaza eforturilor noastre de a oferi activitatii dumneavoastra un loc fruntas in mediul online. Metodele prin care aceasta garantie a noastra este sutinuta sunt reprezentate de multitudinea de informatii cu care portalul este zilnic populat, a noilor afaceri, dar si a articolelor de profil care au ca scop cresterea increderii afacerii dumneavoastra in randul clientilor sau viitorilor clienti pe care ii puteti avea. Colaborarea prospera nu va face altceva decat sa va propulseze in randul celor mai notorii astfel de afaceri existente deja pe piata. Cum? Dupa ce alegeti sa fim parteneri, echipa noastra vine in ajutorul dumneavoastra cu o pagina pe care o puteti personaliza asa cum va doriti, folosindu-va de logo-ul dumneavoastra, fotografii pe care vreti sa le expuneti, dar si de testimonialele venite din partea clientilor dumneavoastra. Aceasta pagina va contine datele de contact, o descriere sugestiva a serviciilor oferite, in cazul in care aveti aceasta cerinta – preturile practicate, dar si galeria foto care sa va ateste munca si profesionalismul.

        Pe langa pagina personalizata, portalul https://www.ambalaje-carton.com/ ofera posibilitatea pozitionarii afacerii dumneavoastra pe harta interactiva, lucru care ajuta potentialii clienti sa ajunga cat mai repede si mai usor la serviciile dumneavoastra. Pentru toate acestea nu se percep taxe suplimentare, iar administrarea paginii se poate face atat de catre dumneavoastra, cat si de catre noi, asistenta tehnica si indrumarea fiind de asemenea gratuite. Orice sugestie este luata in calcul, rezultatul final fiind unul foarte multumitor. Odata inscrisi pe portalul nostru veti primi un link personalizat, promovarea in mediul online putand sa inceapa. Pentru ca acesta sa fie una sigura, echipa Tekability va pune la dispozitie posibilitatea de a va promova si pe retelele de socializare, pe blogurile de specialitate si de a va oferi carti de vizita in format electronic – acestea se personalizeaza in functie de preferintele fiecarui client in parte, fara cost suplimentar.

        Dorinta de a oferi colaboratorilor nostri numeroase avantaje ne face sa apelam zilnic la noi instrumente de promovare, iar motivul pentru care parteneriatele noastre au fost de-a lungul timpului apereciate il reprezinta respectul cu care am tratat fiecare afacere promovata in mediul online. Oferta avantajoasa a portalului https://www.ambalaje-carton.com/, precum si avantajele pe care acesta le asigura aduc un plus de valoare tuturor producatorilor de ambalaje din carton din tara. Daca si dumneavoastra va doriti pentru propria afacere prosperitate, nu ezitati sa apelati la serviciile noastre completand aici formularul de contact.