Comunicat Presa Imobiliare Cosmopolit Zenit - Responsabilitatea de a oferi unicitate și calitate în cel mai amplu proiect de până acum

Cosmopolit Zenit - Responsabilitatea de a oferi unicitate și calitate în cel mai amplu proiect de până acum

COSMOPOLIT A LANSAT ÎN LUNA IUNIE A ACESTUI TRECUT CEL MAI NOU ANSAMBLU REZIDENȚIAL DIN PORTOFOLIUL PROPRIU, COSMOPOLIT ZENIT.

 

COSMOPOLIT reprezintă un concept care depășește granițele unui simplu proiect imobiliar propunând înainte de toate un stil de a fi. Este marca cu cea mai rapidă ascensiune, din gama premium, de pe piața de real estate din Brașov. Exigența cu care este abordat  fiecare aspect al unei clădiri a atras interesul celor mai selectivi clienți.

Respectând aceleași standarde de calicate cu care v-a obișnuit până acum, la un nivel și mai ridicat, vin și în acest proiect, cu o serie de upgrade-uri față de ceea ce reprezintă deja vârful segmentului rezidențial din Brașov.

 

Locația Cosmopolit Zenit este cu siguranță unul dintre principalele puncte de atracție ale proiectului. Amplasat într-o zonă cu poziționare excelentă: Str. Carpaților 15-17, proiectul îți pune la dispoziție avantajele cadrului versatil de la baza cartierului Răcădău. Partea dinamică, aflată lângă zona comercială Carrefour și aproape de Magnolia, este numai bună pentru cumpărături, iar locul din vecinătatea parcului Trandafirilor, potrivit pentru momentele tale de relaxare. Dacă ești o persoană activă te vei bucura să știi ca acest proiect se află situat în apropierea principalelor puncte de interes ale orașului și la doar 5 minute de centrul Brașovului.  

 

În ansamblul Cosmopolit Zenit structurile sunt create după dorințele și specificul nevoilor tale, oferind o mare varietate a spațiilor de locuit. Cele 231 de apartamente proiectate îți pun la dispoziție de la garsoniere și studiouri, până la locuințe cu 2, 3 sau 4 camere și structuri de tip penthouse . Asta pentru că noi credem sincer că o casă devine „acasă” prin amprenta personalității tale.

 

Proiectele Cosmopolit sunt menite să fie durabile în timp pentru a crea istorie – personală, pentru tine, familia, sau afacerea ta și urbană, pentru Brașov. Astfel Cosmopolit Zenit confirmă poziția de trendsetter necontestat al pieței imobiliare deținută de Cosmopolit. Asta se traduce printr-un buget fără precedent pe piața de real estate alocat inovației, care se face simțită pretutindeni, de la impactul vizual al construcției, plină de personalitate și totodată perfect integrată în peisaj, până la nivelul finisajelor utilizate. Ca de obicei, s-a optat pentru calitate superpremium pe toată linia, de la aspectele mai vizibile, cele care ajută la crearea unei prime impresii favorabile, cum ar fi parchetul, gresia și faianța utilizate, până la detaliile care uneori trec neobservate, dar care dau într-adevăr senzația de fine living desăvârșit.

 

Toate proiectele Cosmopolit susțin regenerarea urbană, astfel că se ține cont de dimensiunea socială, transformând zonele industriale prin arhitectura de excepție și spațiile verzi, totul gândit pentru îmbunătățirea calității vieții.

 

Așadar, ansamblul Zenit – cel mai nou proiect Cosmopolit - va fi o întregire a cartierului Răcădău, cea mai bună zonă rezidențială din Brașov și continuă, cu îmbunătățiri constante, linia proiectelor Cosmopolit. Ce anume motivează membrii echipei Cosmopolit să pună mereu inovația pe primul loc și să se autodepășească de fiecare dată, cu fiecare nou proiect? Bucuria că fac parte din povestea lor, mândria că, împreună, creează condițiile ideale pentru ca aceste familii și acești antreprenori să își atingă potențialul maxim, spre beneficiul nostru, al tuturor.

 

Cosmopolit Zenit este locul ideal în care să te poți dezvolta, fiind potrivit atât pentru tinerele familii, dar și cu o largă deschidere spre segmentul de investiții.

 

Echipa de vânzări Cosmopolit îți stă la dispoziție pentru a te ghida în cea mai bună decizie de achiziții.