Comunicat Presa Educatie Cultura Claudia Pavel va invita la Vaporasul Muzical

Claudia Pavel va invita la Vaporasul Muzical

Claudia Pavel va invita la Vaporasul Muzical – un proiect inedit destinat copiilor cu ateliere gratis de muzica, percutie si improvizatie.

Pe parcursul lunii august 2020, in fiecare saptamana, de luni pana vineri, de la ora 10, copii cu varsta intre 8 si 14 ani sunt asteptati in Portul Turistic Mangalia, in fata restaurantului Maritimo, pentru a participa la ateliere de muzica, percutie si improvizatie, alaturi de artistii Claudia Pavel (Cream), Ramona Cutina si Orlando Petriceanu.
Participarea este gratuita, inscrierile se fac de pe pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/vaporasulmuzical
Claudia Pavel (Cream) este o bine-cunoscuta cantareata si dansatoare pop din Romania. Claudia a avut un sir de albume de muzica pop si single-uri muzicale in Romania si este considerata unul dintre cei mai de succes si populari cantareti romani ai anului 2000. In cadrul proiectului Claudia va fi responsabila de organizarea atelierelor muzica.
Ramona Cutina este actrita, solista, coregraf, dansatoare de step si actor improvizator. A fost membra in trupa de teatru Passe-Par-Tout, condusa de Maestrul Dan Puric. A performat in spectacole precum: Costumele, Made in Romania, Hic sunt Leones, Cei 150, Elixirul dragostei, Vanzatorii Ambulanti. Film: Felicia pana la capat, Raiul, Cucul si Copilu, La cosit. Ramona este responsabila de atelierele de improvizatie.
Orlando este un actor cunoscut pentru rolul din filmele La Cosit, Raiul, Cucul si Copilul, precum si Diaz - Don't Clean Up This Blood. Creatorul metodei de lucru „Alter Ego”. In cadrul proiectului, Orlando va fi responsabil atelierele de percutie.
Participarea este limitata la 10 copii / zi si este conditionata de respectarea normelor igienico-sanitare pentru si combaterea infectiilor cu Coronavirus (Covid-19).
Acest proiect cultural este finantat de Ministerul Culturii si este organizat de iVentz (www.iventz.ro).