Comunicat Presa Constructii O vara linistita cu plasele de insecte plisse de la Analko Aluminium

O vara linistita cu plasele de insecte plisse de la Analko Aluminium

Atunci cand ne gandim la vara, ne gandim la vreme frumoasa, la soarele calduros, dar si la noptile racoroase ce ii urmeaza. Ce poate fi mai frumos decat sa ne relaxam seara citind o carte buna sau uitandu-ne la televizor, dupa o zi torida, lasand geamul deschis sa intre aerul proaspat si racoros? Dar, din pacate, odata cu aerul curat ne trezim invadati si de tantari sau alte insecte suparatoare precum muste sau fluturi.

Desigur ca putem folosi mai multe metode pentru a ne proteja de acestea. Am putea folosi diverse dispozitive care le tin la distanta. Exista aparate care elimina substante ce indeparteaza insectele. Dar, de obicei, acestea nu functioneaza la fel de eficient impotriva oricaror insecte. Trebuie luat in considerare si faptul ca acestea emit substante care, desi nu sunt considerate periculoase pentru om, incarca aerul cu mirosuri nedorite.

Cea mai eficienta modalitate de a scapa de insectele nedorite sunt plasele de insecte. Acestea previn in proportie de 100% intrarea insectelor in casa dumneavoastra. Iar dintre toate modelele de plase de insecte cel mai eficient este modelul de plase insecte plisse. Iata cateva dintre avantajele pe care le are o astfel de plasa in comparatie cu alte metode de protejare impotriva insectelor, dar si comparand cu alte modele de plase de insecte.

Protectie absoluta impotriva insectelor

Plasele de insecte reprezinta cea mai sigura metoda de a opri insectele din a iti invada locuinta. Daca plasa este trasa, poti fi lnistit ca niciun tantar sau alta insecta nu te va deranja.

Cea mai ecologica dintre variantele existente

Daca folositi metode precum spayuri antiinsecte sau aparate antiinsecte cu lampa UV veti distruge atat insectele daunatoare, precum tantarii, si altele care sunt inofensive si constituie o parte importanta a ecosistemelor locale. Cel mai bun exemplu in acest sens ar fi albinele dar exista multe alte insecte care ajuta la polenizare sau au alt rol important in natura. Plasele de insecte nu dauneaza insa niciunei insecte, doar le opresc sa va deranjeze.

Eficienta, simplitate si eleganta

Dintre plasele de insecte, plasele de insecte plisse se detaseza ca fiind cele mai moderne si eficiente. Ele pot proteja ferestre sau usi mult mai mari decat plasele conventionale de insecte. Poti inchide spatii precum usi de terasa cu lungimi de 3m sau chiar 6m. Modul de deschidere este extrem de usor, silentios si eficient. Plasele de insecte plisse se pot retrage in carcasa atata timp cat nu sunt folosite, fara sa ocupe pic de spatiu, in cazul in care doriti sa va bucurati de toata lumina de afara. Acest model de plase insecte plisse pare mai degraba un accesoriu destinat infrumusetarii unei case, decat un “rau necesar”.

Despre plasele de insecte plisse se pot spune multe. Dar cel mai bine este sa le aflati direct de la un producator cu mare experienta, asa cum este Analko Aluminium Industry. Accesand siteul http://www.analkodoors.ro/ veti gasi toate informatiile necesare pentru a face o alegere buna in ceea ce priveste plasele de insecte, in special cele plisse.