Comunicat Presa Constructii Centrul de Excelență Lapp Group organizează Workshop-ul „CPR- Noul Regulament al produselor pentru construcții”

Centrul de Excelență Lapp Group organizează Workshop-ul „CPR- Noul Regulament al produselor pentru construcții”

Lapp Group și Lapp Kabel România organizează în data de 25 ianuarie 2018 un workshop cu tema „CPR- Noul Regulament al produselor pentru construcții”. Workshop-ul are loc în cadrul Centrului de Excelență Lapp Group din cadrul Universității Politehnice din București.

Începând cu iulie 2017, cablurile au intrat, de asemenea, în domeniul de aplicare al Regulamentului UE privind produsele pentru constructii. Regulamentul Produselor pentru Construcții (CPR - Construction Products Regulation) asigură informații fiabile despre produse pentru construcții, în raport cu performanțele lor.  Acest lucru este realizat prin furnizarea unui “limbaj tehnic comun“ care oferă metode uniforme de evaluare a performanței produselor pentru construcții.

Folosirea cablurilor în construcții nu se rezumă doar la rolul de alimentare cu energie electrică, ci și pentru a transmite semnale și date. În ceea ce privește tendința spre construcția de clădiri inteligente, în rețea, de regulă, în clădirile noi se utilizează un număr tot mai mare de cabluri de date și cabluri de semnal. Acest lucru crește în mod natural cerințele în ceea ce privește comportamentul la foc al tuturor tipurilor de cabluri.

Workshop-ul „CPR- Noul Regulament al produselor pentru construcții” își propune să clarifice acest regulament, iar Lapp Kabel România va oferi soluția potrivită pentru orice solicitare complexă - de la produsul standard la producția sofisticată, ajustată la cerințele clientului.
Workshop-ul organizat de Lapp Group și Lapp Kabel România le va oferi participanților informații aplicate despre normele pentru 2018 ale produselor pentru construcții, din perspectiva producătorului de cabluri recunoscut la nivel mondial, cu experiență de zeci de ani în domeniu. Fiecare participant va avea ocazia să adreseze întrebări de interes, legate de normele pentru produsele de construcții ori cabluri și tehnologii de conectare, și, în plus, va primi o diplomă de participare.

Forța inovatoare și calitatea produselor Lapp reprezintă rezultatul muncii a peste 600 de experți din toată lumea care își aduc aportul la îmbunătățirea produselor noastre.

Workshop-ul se va desfășura între orele 09:30 – 12:50 și va avea cinci etape:

1.       Prezentarea Centrului de Excelenta si a meselor de lucru

2.       CPR (Regulamentul Produselor pentru Construcții): detalii generale

3.       CPR (Regulamentul Produselor pentru Construcții): produse reglementate Lapp si produse Lapp aflate in curs de reglementare

4.       Motoare de cautare Lapp

5.       Sesiune de intrebari si acordarea diplomelor de participare

Participarea și înregistrarea la eveniment sunt gratuite, iar doritorii pot completa formularul de înscriere aici

Despre Lapp Group

Cu sediul central in Stuttgart, Germania, Lapp Group este furnizor lider de solutii integrate si produse recunoscute in domeniul cablurilor si tehnologiei de conectare. In prezent, compania numara 3300 de angajati la nivel mondial, 17 unitati de productie, 39 de filiale si 100 parteneri distribuitori.  Piata principala a Grupului o reprezinta masinariile industriale si sectorul energetic, dar produsele Lapp pot fi gasite intr-o gama larga de aplicatii, precum petrol si gaze, industria alimentara, industria chimica, industria farmaceutica, energie solara.

Despre Lapp Kabel Romania

Lapp Kabel Romania activeaza pe piata din 2013 oferind o gama diversificata de produse: cabluri de forta si comanda ÖLFLEX, cabluri de fibra optica HITRONIC, echipamente si accesorii fibra optica, cabluri industriale Ethernet ETHERLINE, cabluri coaxiale si cabluri telefonice UNITRONIC, Sisteme de transmitere date, conectori industriali EPIC, presetupe SKINTOP, sisteme de tuburi de protectie si sisteme lant portcablu, sisteme de marcare si etichetare FLEXIMARK, unelte si accesorii pentru cabluri.

De asemenea, Lapp Kabel Romania va propune servicii la cele mai inalte standarde: asistenta tehnica in scopul alegerii solutiei optime pentru maximizarea performantelor tehnice si minimizarea costurilor; livrare oriunde in lume si livrare rapida in tara, indiferent de cat de complexe sau speciale ar putea fi cerintele; flexibilitate, pentru a satisface cele mai diverse nevoi.

Date de contact:

Lapp Kabel Romania

A1 Business Park, Aleea Camilla 11, Unitatea G2, Dragomiresti-Deal, Ilfov

www.lappkabel.ro

Persoana de contact:

Victoria Ghigeanu

Tel: 07374778618

Mobil: 0746176765

E-mail: victoria.ghigeanu@lappkabel.ro