Comunicat Presa Constructii Arta Fier Damaschin - Vrancea va invită să profitați de oferta specială de toamnă!

Este publicat

Arta Fier Damaschin - Vrancea va invită să profitați de oferta specială de toamnă!

Fierul forjat este și va rămâne mereu la modă.
De ce? Deoarece are un aspect deosebit de frumos și conferă eleganță oricărei locuințe, indiferent că vrei să-l utilizezi pentru interior sau pentru exterior.
Design-ul produselor, promptitudinea lucrărilor şi experienţa în domeniu sunt câteva din atu-urile firmei noastre.
Pentru informații suplimentare despre ofertele Arta Fier Damaschin, ne puteți contacta la numărul de telefon 0799975800.

Arta Fier Damaschin este o firmă cu capital privat care a fost inființată în anul 2004. În scurt timp a ocupat poziții de top pe piața vrânceană.
Seriozitatea și profesionalismul de care compania dă dovadă a atras multi clienți care au descoperit în Arta Fier Damaschin un reper de înalte standarde ale raportului calitate - preț.
La înființarea ei, compania producea o gamă largă de obiecte din fier forjat, de la simple piese, subansamble, fier amprentat până la ornamente, gratii, balustrade, scări de interior și exterior, mobilier de interior și exterior, garduri, porți.
Provocarea permanentă a angajaților noștri este aceea de a îndeplini obligaţiile ce le revin cu maximum de promptitudine şi seriozitate.
Arta Fier Damaschin este sinonim cu cuvinte precum profesionalism, respectarea termenelor și îndeplinirea cerințelor clienților noștri.
Compania a crescut, au urmat investiții care au făcut-o cunoscută într-un alt domeniu în care Arta Fier Damaschin s-a evidențiat prin inovatie, flexibilitate și eleganță, cel al proiectării și construcțiilor de hale metalice.