Comunicat Presa Auto Scaunul auto PRYM de la Nuna, rezultate de exceptie la testarea ADAC din Octombrie 2020

Scaunul auto PRYM de la Nuna, rezultate de exceptie la testarea ADAC din Octombrie 2020

  • Comunicat Presa Auto

Scaunul auto PRYM de la Nuna a obtinut calificativul 'Good' la prestigiosul test ADAC, cel mai riguros test European al sigurantei scaunelor auto. Acest scaun i-Size este un pioner al functiei de deschidere automata a protecaiei la impact lateral.

 

Ce este testul ADAC?

ADAC este cel mai mare club auto din Europa, cu peste 18 milioane de membri. Organizatia  reprezinta interesele proprietarilor de automobile din Germania,  anual  realizeaza  teste pentru scaunele auto in diferite situatii de  impact. ADAC este cunoscut ca fiind cel mai important  tester al scaunelor auto pentru copii din Europa. Unele dintre cele mai noi modele de scaune auto de pe piata sunt testate si evaluate. Testele efectuate de ADAC pot  fi definite ca „teste extreme”. Viteza si sarcina de impact depasesc cerintele standardelor europene, fiind aproape la acelasi nivel ca si testele EuroNCAP pentru autoturisme. Elementul central al testului este oferit de cele doua teste diferite de impact, impactul frontal masurat la 64 km/h si impactul lateral masurat la 50 km/h. Pentru un cadru cat mai real posibil, testul este realizat intr-o caroserie reala de masina.

 

 

Caracteristicile produsului:

Pastreaza-l pe micutul tau mereu in siguranta cu ajutorului scaunului auto PRYM, un scaun auto inteligent si i-Size, care este prevazut cu panouri de impact laterale cu declansare automata pentru protectie instanta, cat copilul tau se afla la bord.

Sistemul de blocare Smart Ride lock-off ™ pentru siguranta sporita este extrem de util atunci cand doriti sa schimbati orientarea si pozitionarea copilului - de la orientarea cu spatele la sensul de mers catre orientarea cu fata la sensul de mers. Acest lucru este posibil datorita rotirii usoare la 360°, precum si tehnologiei de rezistenta a otelului, piciorului de fixare si barei integrate.

Astfel, scaunul auto PRYM ii protejeaza si ii mentine in siguranta pe cei mici in orice calatorie.

 

Siguranta

Tehnologie de instalare a bazei True lock™ face ca procesul de instalare sa fie unul extrem de facil. Scaunul este prevazut cu sistem de blocare dubla pentru siguranta sporita si are incorporat o bara integrata pentru siguranta suplimentara. Inserturile detasabile, spuma patentata cu memorie Tailor tech ™ si sistemul EPS de absortie a socurilor duc la nivelul urmator siguranta pentru impactul lateral in cazul unui accident. Panourile pentru protectia la impactul lateral se deschid automat.

 

Adaptabilitate

Plimbarile alaturi de PRYM sunt relaxante deoarece ofera sapte pozitii de inclinare a sezutului pentru o calatorie confortabila, atat pentru orientarea cu spatele la sensul de mers, cat si pentru orientarea cu fata la sensul de mers. Inaltimea tetierei este reglabila cu o singura mana, in opt pozitii distincte, asigurand confort maxim indiferent de varsta. Este prevazut cu suport detasabil si insert pentru sugari pentru cap si corp, fiind astfel pregatit sa creasca odata cu copilasul tau.

 

Inteligenta

Sistemul de rotire la 360° si tehnologia de rezistenta a otelului ofera o siguranta sporita si o rezistenta suplimentara datorita cadrului din otel armat si a materialelor plastice ultra-rezistente. Este prevazut cu panouri de ventilatie, astfel incat sa aerul sa patrunda cu usurinta, dar si pentru a oferi copilului tot confortul de care are nevoie. Are doua huse diferite, care se pot spala la masina: una mai calduroasa, pentru iarna si una confectionata din plasa, ce permite o aerisire mai buna pe timpul verii.