Comunicat Presa Auto Monitorizare Flota Auto prin GPS

Monitorizare Flota Auto prin GPS

  • Comunicat Presa Auto

Sistemul de monitorizare flotă Fomco GPS oferă servicii personalizate utilizatorilor acestor sisteme de urmărire prin GPS. Puteți găsi din varietatea de produse și servicii oferite, cele necesare pentru monitorizarea GPS a vehiculelor Dvs., începând de la simpla localizare on-line în timp real până la operații complexe de control combustibil.

Contact: http://www.fomcogps.ro/

Societatea, membră al grupului de firme Fomco, este o societate privată, care oferă soluții de monitorizare flotă, monitorizarea parcurilor auto prin sisteme de monitorizare GPS, sisteme de control consum combustibil, respectiv alte sisteme de alertare și urmărire după cerința clienților -http://www.fomcogps.ro/

Grupul Fomco este unic importator/distribuitor pentru anumite produse precum tahografe, limitatoare de viteză, stații radio, încălzitoare staționare, sisteme de climatizare în staționare, lăzi frigorifice.
Pe piața locală grupul de firme este cunoscută ca și Fomco Truck Service, service general de camioane multimarcă, cu stație de verificări ITP și de tahografe, precum și vulcanziare, spălătorie și alte activități conexe din acest domeniu.

Ca și activitate principală, Fomco 2006 S.R.L., oferă servicii de urmărire și monitorizare GPS (Global Positioning System).

Din 2008 am început colaborarea cu societatea iData, producătoare de sisteme de monitorizare și localizare prin GPS, iTrack, Astfel, am reuşit dezvoltarea unui sistem care corespunde celor mai înalte exigenţe.

Începând din anul 2013, suntem unic distribuitor al brandului “Ecomotive”, unul dintre primii dezvoltatori autohtoni din acest domeniu. Dezvoltarea acestui produs s-a realizat cu minuțiozitate, pe baza exeprienței acumulate dealungul anilor, legată de tehnologia de monitorizare GPS astfel s-a ajuns un produs foarte apreciat de către utilizatori, și într-un timp foarte scurt a crescut la un număr de 8000 de utilizatori. Sistemul de monitorizare flotă conține o platformă WEB, ușor de utilizat, cu toate funcțiile de bază necesare organizării și controlului în managementul flotelor auto, și este în continuă dezvoltare, aducând noi funcții suplimentare în funcție de nevoile pieței actuale în permanență.

Cu ajutorul acestei echipe tinere și dinamice de dezvoltatori, oferim soluția optimă în managementul flotelor, oferind date precise și de calitate, prin care fiecare utilizator își poate organiza activitatea zilnică versus cheltuielile aferente, astfel se obțin economii semnificatve, fapt ce ajută la amortizarea investițiilor de achiziție în cel mai scurt timp.

Avem ca obiectiv oferirea unor soluţii performante de monitorizare și localizare prin GPS, control consum combustibil, prin accesorii complexe, adaptate pentru nevoile pieţei.

Soluțiile noastre sunt folosite pentru optimizarea managementul flotelor auto, urmărirea costurilor, controlul combustibilului, optimizarea traseelor.

Experiența de peste 7 ani în domeniul monitorizării autovehiculelor și a utilajelor ne-au ajutat să înțelegem în totalitate cerințele clienților noștri și astfel să putem oferi atât soluții simple de monitorizare cât și soluții complexe de urmărire a flotelor.

Datorită calității deosebite a produselor și serviciilor oferite, suntem apreciați pe piața locală, având un portofoliu aproximativ 1200 de clienți și peste 9.000 de vehicule echipate cu sisteme de monitorizare GPS.