Comunicat Presa Auto Firme Tractari Auto

Firme Tractari Auto

  • Comunicat Presa Auto

Portalul FirmaTractariAuto.ro, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a firmelor de tractari auto din Romania.

 

FirmaTractariAuto.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea firmelor ce presteaza servicii de tractari auto din Romania, precum si facilitarea conexiunii intre acestea si cei care doresc sa solicite ajutorul lor, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest mod, portalul nostru ajuta atat firma partenera cat si potentialii clienti. Oferim hosting unei singure firme de tractari pe oras deoarece dorim sa promovam cele mai bune firme care ofera astfel de servicii in zona respectiva. Credem in profesionalism si in grija pentru oameni si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai buna optiune.

 

Pentru cei care cauta explicatii suplimentare si informatii despre ce presupune tractarea auto pe internet, portalul Firmatractariauto.ro este un real ajutor. Pe langa firmele de tractari, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si blog cu articole de specialitate in care incercam sa explicam cum functioneaza diferite actiuni si instrumente folosite in aceasta activitate. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe portalul nostru, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriei firme.

 

Venim in intampinarea firmelor de tractari prin crearea unei pagini personalizate oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate si imagini sugestive, iar pentru a facilita contactul am creat pozitionarea pe harta interactiva in care utilizatorii pot gasi exact locatia firmei.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile firmelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea firmelor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul FirmaTractariAuto.ro, iar odata cu portalul nostru creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Firmele de tractari auto care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

 

Astfel, ne propunem ca prin portalul FirmaTractariAuto.ro sa aducem un plus de valoare firmelor prestatoare de servicii de tractare auto din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.