Comunicat Presa Auto Firme si Parcuri Auto SH

Firme si Parcuri Auto SH

  • Comunicat Presa Auto

Portalul ParcAutoSh.ro, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a firmelor/parcurilor auto din Romania.

 

ParcAutoSh.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea firmelor/parcurilor auto din Romania si facilitarea conexiunii intre acestea si cei care cauta ajutorul lor, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest mod portalul nostru ajuta atat firma/parcul auto cat si potentialii clienti. Oferim hosting unei singure firme pe oras deoarece dorim sa promovam cea mai buna firma din zona respectiva. Credem in profesionalism si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai buna optiune.

 

Pentru cei care cauta o solutie sau o explicatie pentru diverse informatii legate de domeniul auto/automobile pe internet, portalul ParcAutoSh.ro este un real ajutor. Pe langa firmele/parcurile auto, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si blog cu articole de specialitate in care incercam sa explicam diverse informatii legate de domeniul auto/automobile. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe ParcAutoSh.ro,  pot propune articole sau isi pot administra pagina propriului cabinet.

 

Venim in intampinarea firmelor/parcurilor auto prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive si pentru a facilita contactul, pozitionarea pe harta interactiva, in care utilizatorii pot gasi exact locatia cabinetului.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile firmelor/parcurilor auto, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea firmelor/parcurilor auto pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul ParcAutoSh.ro, iar odata cu portalul nostru creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

 

Firmele/parcurile auto care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel, ne propunem ca prin portalul ParcAutoSh.ro sa aducem un plus de valoare firmelor si parcurilor auto din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.