Comunicat Presa Auto Firme Janta Auto

Firme Janta Auto

  • Comunicat Presa Auto

Portalul JantaAuto.ro, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a firmelor de jante auto din Romania.

           

JantaAuto.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea firmelor de jante din Romania si facilitarea conexiunii intre acestea si cei care cauta ajutorul lor, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest mod portalul nostru ajuta atat firma cat si potentialii clienti. Oferim hosting unei singure firme pe oras deoarece dorim sa promovam cea mai buna firma din zona respectiva. Credem in profesionalism si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai buna optiune.

 

Pentru cei care cauta solutii, informatii si explicatii, portalul JantaAuto.ro este un real ajutor. Pe langa firmele prezente, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si blog cu articole de specialitate in care incercam sa prezentam diverse componente auto, felul in care acestea functioneaza si despre domeniul jantelor in general. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe JantaAuto.ro, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriei firme.

 

Venim in intampinarea firmelor de jante prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate si imagini sugestive, iar pentru a facilita contactul am creat pozitionarea pe harta interactiva in care utilizatorii pot gasi exact locatia firmei.

 

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile firmelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea firmelor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul JantaAuto.ro, iar odata cu portalul nostru creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Firmele de jante care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

 

Astfel ne propunem ca prin portalul JantaAuto.ro sa aducem un plus de valoare firmelor de jante din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.