Comunicat Presa Auto Firma Piese Auto

Firma Piese Auto

  • Comunicat Presa Auto

Portalul FirmaPieseAuto.ro, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a firmelor de piese auto din Romania.

 

FirmaPieseAuto.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea firmelor de piese auto din Romania si de a facilita conexiunea intre acestea si cei care cauta ajutorul lor, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest mod portalul nostru ajuta atat firma de piese auto cat si potentialii clienti. Oferim hosting unei singure firme de piese auto pe oras deoarece dorim sa promovam cea mai buna firma din zona respectiva. Credem in profesionalism si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai buna optiune.

 

Pentru cei care cauta solutii, informatii si explicatii, portalul FirmaPieseAuto.ro este un real ajutor. Pe langa firmele de piese auto, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si blog cu articole de specialitate in care incercam sa prezentam diverse componente auto, felul in care acestea functioneaza si instrumentele utilizate in reparatiile auto. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe FirmaPieseAuto.ro,  pot propune articole sau isi pot administra pagina proprie.

 

Venim in intampinarea firmelor de piese auto prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate si imagini sugestive, iar pentru a facilita contactul am creat pozitionarea pe harta interactiva in care utilizatorii pot gasi exact locatia firmei de piese auto.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile firmelor de piese auto, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem  la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea firmelor de piese auto pe retele de socializare, bloguri de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o echipa intreaga de IT care se ocupa zilnic de portalul FirmaPieseAuto.ro, iar odata cu acest portalul creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Firmele de piese auto care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

 

Astfel, ne propunem ca prin portalul FirmaPieseAuto.ro sa aducem un plus de valoare firmelor de piese auto din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.