Comunicat Presa Arta Entertainment Salon Tatuaje

Salon Tatuaje

Portalul salontatuaje.ro, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a saloanelor de tatuaje din Romania.

 

SalonTatuaje.ro este un portal national realizat in scopul de a promova saloanele de tatuaje din Romania si de a facilita contactul dintre acestea si clienti, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. Astfel, portalul nostru ofera ajutor atat salonului partener cat si potentialilor clienti. Oferim gazduire unui singur salon de tatuaj pe oras, deoarece dorim sa promovam cel mai bun salon din zona respectiva. Credem in profesionalism si dedicare.

 

Pentru persoanele care cauta raspunsuri si idei pentru tatuaje, portalul nostru este un real ajutor. Pe langa saloanele de tatuaje, pe SalonTatuaje.ro se afla si un suport online care inmagazineaza informatii utile, blogul cu articole de specialitate si videoclipuri sugestive in care dorim sa oferim diverse sfaturi si sugestii cu privire la realizarea de tatuaje. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe SalonTatuaje.ro, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriului cabinet.

 

Venim in intampinarea saloanelor prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive, iar pentru a facilita contactul va oferim si pozitionarea pe harta interactiva.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile saloanelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem  la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea cabinetelor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul SalonTatuaje.ro, iar odata cu portalul nostru creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

 

Saloanele care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel, ne propunem ca prin portalul SalonTatuaje.ro sa aducem un plus de valoare saloanelor de tatuaje din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.