Comunicat Presa Arta Entertainment Mester Popular

Mester Popular

Portalul MesterPopular.ro, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a celor mai buni mesteri populari din Romania.

MesterPopular.ro este un portal national care isi propune sa vina in ajutorul celor mai buni mesteri populari din Romania, oferindu-le o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. Potalul are ca obiectiv facilitarea conexiunii dintre mesterii de specialitate si potentialii clienti. Facilitam contactul cu cate un mester de specialitate pe majoritatea oraselor in care acestia profeseaza dedicati profesiei lor si cu experienta. Credem in profesionalism si dorim sa oferim utilizatorior nosti cea mai buna optiune.

Pentru cei care au nevoie de ajutorul/sfatul unui mester popular sau doresc sa se informeze doar cu privire la diverse aspecte legate de mestesugul popular, MesterPopular.ro reprezinta un real ajutor. In afara de mesteri pe portalul nostru se gaseste si un suport online care concentreaza informatii utile si articole de specialitate destinate sa ajute la o mai buna informare si la lamurirea unor aspecte posibil necunoscute. Foarte importat este faptul ca utilizatorii se pot inregistra, pot propune articole sau isi pot administra pagina proprie.

Venim in intampinarea mesterilor prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta serviciile, preturile practicate, pozitionare pe harta, logo, datele de contact si poze sugestive.

In plus, dispunem de un mod flexibil de operare cu datele mesterilor, acestia avand posibilitatea atat sa isi administreze singuri pagina sau sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada de colaborare, fara alte costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

Pe langa administrarea propriu-zisa a paginii, ne ocupam si de promovarea mesterilor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare. 

Avem o intreaga echipa de IT care se ocupa de portalul MesterPopular.ro, ei fac acest lucru in fiecare zi iar odata cu portalul creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Mesterii populari care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic. Suntem intr-o campanie nationala iar abonamentele MesterPopular.ro pentru promovare sunt accesibile in acest moment pentru toti mesterii din Romania.

Astfel, ne propunem ca prin portalul MesterPopular.ro sa aducem un plus de valoare celor mai buni mesteri populari din Romania prin online marketing si promovare servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.