Comunicat Presa Arta Entertainment Magazine de Antichitatii si Galerii

Magazine de Antichitatii si Galerii

Site-ul www.AntichitatiGalerie.ro aduce la cunostinta publica informatii pretioase despre aparitia celui mai mare portal de promovare al magazinelor de antichitati si galerii din Romania.

AntichitatiGalerie.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea magazinelor de antichitati si galerii din Romania, precum si facilitarea conexiunii dintre acestea si clienti printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. Oferim hosting unui singur magazin sau galerie de antichitati pe oras deoarece dorim sa promovam cel mai bun magazin ce presteaza servicii in domeniul antichitatilor. 

In afara de magazinele de antichitati si galerii, portalul nostru inmagazineaza si un suport online ce cuprinde informatii utile cu privire la legislatia in vigoare privind obiectele de arta, tablouri rare si modul in care acestea pot fi evaluate precum si un blog de profil cu articole de specialitate. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe AntichitatiGalerie.ro, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriului magazin sau galerie.

Venim in intampinarea galeriilor de arta si a magazinelor de anticariat prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturile practicate, imagini sugestive si pozitionarea pe harta interactiva.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile firmelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului, fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

In plus, ne ocupam si de promovarea magazinelor de antichitati si galerii pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Avem o intreaga echipa de IT ce se ocupa zilnic de portalul AntichitatiGalerie.ro, crescand astfel si recunoasterea fiecarui colaborator.

Magazinele doritoare de un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel ne propunem ca prin portalul www.AntichitatiGalerie.ro sa aducem un plus de valoare magazinelor si galeriilor de antichitati din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.