Comunicat Presa Arta Entertainment Distracția și joaca se întâlnesc la JimJam, în luna mai

Distracția și joaca se întâlnesc la JimJam, în luna mai

Televiziunea JimJam le aduce, în luna mai, micuților telespectatori, un nou serial animat plin de culoare și veselie, ”Fifi și Floricelele”.

Fifi este o floare de nu-mă-uita micuță și energică, cu o poftă de viață nemaipomenită și un simț special pentru aventuri. E mereu senină și zâmbește ca o rază de soare care luminează totul în jurul ei. Fifi și prietenele ei se joacă și lucrează împreună, se ajută reciproc în grădina cu flori, și totodată trebuie să se ferească de intrigile lui Stingo șu Slugsy. Deoarece Fifi și prietenele ei sunt mici, totul în jurul lor este uriaș. O singură căpșună e suficientă pentru mai multe borcane de gem. Dar Fifi mereu uită de ceva, ceea ce îi creează probleme pe care le rezolvă cu puțin ajutor. Totodată, ne prezintă și partea sănătoasă a vieții și lumea din jurul nostru.

Copiii îi pot urmări aventurile lui Fifi, din 1 mai, zilnic, de la ora 16:25 si 20:00.  

Mai mult, JimJam prezintă în fiecare zi, de la ora 10:00 și 14:00 blocul tematic educativ, cu desene animate cu ajutorul cărora copiii vor învăța lucruri interesante și folositoare, vor învăța despre prietenie, ajutor și cum să găsești cele mai bune soluții atunci când întâmpini un obstacol.

Timmy Time - Timmy este un miel mic ce are multe lucruri de învățat. Haideți alături de el la grădiniță, în timp ce își petrece întreaga zi alături de prietenii săi.

Cadeții din Badanamu - Urmează-l pe Bada și pe colegii săi cadeți în lupta împotriva forțelor răului, pentru a ajuta la salvarea lumii Badanamu.

Bravo Huckle - Serialul pentru copii inspirat de poveștile clasice ale autorului și desenatorului Richard Scarry are drept personaje șase animale, care rezolvă misterele peste care dau în fiecare zi, în orășelul imaginar Busytown.