Comunicat Presa Arhitectura Design Firme si Magazine de Termopane

Firme si Magazine de Termopane

Portalul Magazin-Termopane.com, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a firmelor si magazinelor de tamplarie pvc si geam termopan din Romania.


Magazin-Termopane.com este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea firmelor si magazinelor de tamplarie pvc si geam termopan din Romania si de a facilita conexiunea dintre acestea si clienti, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. Oferim hosting unei singure firme pe oras, deoarece dorim sa promovam cea mai buna firma care presteaza servicii in acest domeniu. 

In afara de firme de tamplarie pvc, portalul nostru cuprinde si un suport online care cuprinde informatii utile cu privire la legislatia in vigoare cu privire la tamplaria pvc, geam termopan, mijloacele prin care se produc acestea si un blog de profil cu articole de specialitate. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe Magazin-Termopane.com, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriei firme.

Venim in intampinarea firmelor de tamplarie pvc prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii, manopera si preturi practicate, imagini sugestive si pozitionarea pe harta interactiva.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile firmelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului, fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

In plus, ne ocupam si de promovarea firmelor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.


Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul Magazin-Termopane.com, iar odata cu acest portal creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Firmele care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel, ne propunem ca prin portalul Magazin-Termopane.com sa aducem un plus de valoare firmelor si magazinelor din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.