Comunicat Presa Arhitectura Design Care sunt cele mai noi tendinte in amenajarea living-ului in acest an?

Care sunt cele mai noi tendinte in amenajarea living-ului in acest an?

Amenajarea locuintei este o perioada destul de stresanta din viata oricarui proprietar avand in vedere ca acest lucru presupune luarea a zeci de decizii care mai de care mai importantante. Fiecare zona din cadrul unei locuintei este importanta, astfel ca toate deciziile pe care le luam in ceea ce priveste amenajarea trebuie sa fie dintre cele mai inspirate. Mobilierul reprezinta aspectul cel mai important al incaperilor din orice locuinta avand in vedere ca acestea sunt obiectele care dau forma si culoare acestor spatii. Pentru ca vorbim despre tendinte care se schimba in mod constant, trebuie sa luam in calcul consultarea unor experti in domeniu, mai ales in situatia in care vrem sa avem o locuinta moderna si amenajata dupa cele mai noi tendinte.

Camera de zi sau living-ul este o incapere care trebuie sa beneficieze de toata atentia noastra avand in vedere ca in acest spatiu petrecem o buna parte din timp, alaturi de familie sau prieteni. Astfel ca, daca vrei sa amenajezi camera de zi in ton cu noile trenduri, mobilierul pentru living il vei gasi in magazinul online http://www.premiamob.ro/mobila-living/ . Iata si cateva aspecte pe care trebuie sa le urmaresti in acest sens.

Opteaza pentru contraste puternice.

Daca pana nu demult contrastele puternice erau oarecum evitate, in acest an, acestea par sa fi devenit o veritabila moda avand in vedere ca tot mai des regasim contraste deosebite in cadrul living-ului. Spre exemplu, prin alegerea unui mobilier inchis la culoare avem posibilitatea de a creea un contrast deosebit in incapere, mai ales in situatia in care peretii living-ului sunt de o culoare deschisa. Contrastele ofera incaperii o atmosfera diferita, iar acest lucru poate contribui semnificativ si la confortul pe care il resimtim.

Evita piesele de mobilier foarte mari.

Living-ul este o incapere destinata petrecerii timpului liber si nu un sifonier sau o incapere in care sa depozitezi lucruri, astfel ca este de asteptat sa ne indreptam atentia inspre piese de mobilier minimaliste si care dispun de un design liniar. In acest fel, camera de zi va creea ideea unei incaperi mult mai spatioase si mai primitoare. Un mobilier foarte voluminos amplasat intr-o astfel de incapere restrange spatiul si creeaza impresia unei camere mai intunecoase si reci.

Nu neglija accesoriile de decor.

Decorul este deosebit de important in cadrul unei camere de zi, fapt pentru care este indicat sa luam in calcul si achizitionarea unor obiecte de decor. Exista numeroase accesorii pe care le putem achizitiona si care pot contribui in mod semnificativ la crearea unei atmosfere speciale in cadrul living-ului. Spre exemplu, un tablou interesant poate deveni cu usurinta un centru de atractie pentru toti cei care ne pasesc pragul.

www.premiamob.ro este un magazin online care apartine uneia dintre cele mai importante companii producatoare de mobilier pentru locuinta si care isi propune sa vina in intampinarea clientilor cu produse de calitate, la cele mai avantajoase preturi.