Comunicat Presa Agricultura Producatori si Ferme Agricole

Producatori si Ferme Agricole

Portalul Producator-Agricol.ro, aduce la cunostinta publica informatii pretioase despre aparitia celui mai mare portal de promovare a producatorilor agricoli din Romania.

ProducatorAgricol.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea fermelor agricole si a producatorilor agricoli din Romania si de a facilita conexiunea intre acestea si cei care doresc sa solicite ajutorul lor, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest mod, portalul nostru ajuta atat firma partenera cat si potentialii clienti. Oferim hosting unei singure ferme/producator agricol(e) pe oras deoarece dorim sa promovam cele mai bune firme care ofera servicii in zona respectiva. Credem in profesionalism si in grija pentru oameni si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai buna optiune. 

Pentru cei care cauta explicatii suplimentare si informatii despre ce presupune productia agricola, pe internet, portalul Producator-Agricol.ro este un real ajutor. Pe langa producatorii agricoli, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si blog cu articole de specialitate in care incercam sa explicam cum functioneaza diferite actiuni si instrumente folosite in agricultura. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe portalul nostru, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriei firme.

Venim in intampinarea firmelor de productie publicitara prin crearea unei pagini personalizate oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive si pentru a facilita contactul, pozitionarea pe harta interactiva in care utilizatorii pot gasi exact locatia firmei.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile firmelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

In plus, ne ocupam si de promovarea firmelor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul Producator-Agricol.ro, iar odata cu portalul nostru creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Producatorii Agricoli care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel ne propunem ca prin portalul Producator-Agricol.ro sa aducem un plus de valoare producatorilor agricoli din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.