Comunicat Presa Afaceri Start-UP, între adaptabilitate și dezvoltare Eveniment de susținere și promovare START-UP-uri în Regiunea Sud-Muntenia

Start-UP, între adaptabilitate și dezvoltare Eveniment de susținere și promovare START-UP-uri în Regiunea Sud-Muntenia

În cadrul Campaniei de promovare a ProiectuluiAntreprenori SMART - Tineri Responsabili, Ambițioși, Motivați, de Succes”, în data de 18 noiembrie, va avea loc „Start-UP, între adaptabilitate și dezvoltare”, Eveniment de Susținere și Promovare START-UP-uri în Regiunea Sud-Muntenia.

Asociația ”Societatea Națională Spiru Haret pentru Educație, Știință si Cultură”, în calitate de Beneficiar al Proiectului, POCU/82/3/7, Cod SMIS: 104098, finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, organizează ONLINE, pe platforma ZOOM, în data de 18 noiembrie, ora 18.00, „Start-UP, între adaptabilitate și dezvoltare” - Eveniment de Susținere și Promovare START-UP-uri în Regiunea Sud-Muntenia, în cadrul SA 7.2 Campanie de organizare de evenimente de susținere și promovare întreprinderi.

Scopul principal al evenimentului este să promoveze START-UP-urile înființate în cadrul Proiectului și produsele/ serviciile acestora (http://portal.antreprenorismart.ro/smart-start-up-uri/) și vizează în mod direct impactul crizei pandemice asupra mediului de afaceri.

În cadrul evenimentului sunt invitați antreprenorii firmelor inființate prin proiect, membrii ai echipei de proiect, precum și alți membri ai grupului țintă. Discutam despre exemple de bune practici și despre provocările din această perioadă de criză împreuna cu:

Echipa de proiect, precum și ceilalți participanți vor aborda o tematică diversificată, cu privire la modalități de adaptate și, după caz, de dezvoltare din această perioadă.

De asemenea, evenimentul reprezintă și o oportunitate de parteneriat și/ sau colaborare pentru antreprenori pe piața locală și națională.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ și se realizează pe bază de înscriere online prin formularul de contact: http://portal.antreprenorismart.ro/.

 

PS: Locurile sunt limitate. Evenimentul se va desfășura online, pe ZOOM.

 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Contact: Antreprenori SMART - Tineri Responsabili, Ambițioși, Motivați, de Succes, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

 

Expert PR

Dobrota Cristina Irina

prantreprenorismart@gmail.com

 

Manager Proiect

Hurloiu Iulian

smartantreprenori@gmail.com

 

021.334.44.19 int. 135

http://antreprenorismart.ro/

http://portal.antreprenorismart.ro/

https://www.facebook.com/antreprenorismart  

https://www.linkedin.com/company/antreprenori-smart/

https://www.youtube.com/channel/UC7QNzTWmKKti8Lf6hDucVqA