Comunicat Presa Afaceri Servicii DDD

Servicii DDD

Portalul www.Servicii-DDD.com, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a firmelor de dezinfectie, deratizare si dezinsectie din Romania.

 

Servicii DDD este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea firmelor ce presteaza servicii DDD din Romania, precum si facilitarea conexiunii intre acestea si cei care doresc sa solicite ajutorul lor, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest mod, portalul nostru ajuta atat firma partenera cat si potentialii clienti. Oferim hosting unei singure firme de servicii ddd pe oras deoarece dorim sa promovam cele mai bune firme care ofera servicii in zona respectiva. Credem in profesionalism si in grija pentru oameni si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai buna optiune. 

 

Pentru cei care cauta explicatii suplimentare si informatii despre ce presupune deratizarea, dezinsectia, dezinfectia pe internet, portalul Servicii-DDD.com este un real ajutor. Pe langa firmele de servicii ddd, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si blog cu articole de specialitate in care incercam sa explicam cum functioneaza diferite actiuni si instrumente folosite in aceasta activitate. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe portalul nostru, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriei firme.

 

Venim in intampinarea firmelor de Servicii DDD prin crearea unei pagini personalizate oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive, iar pentru a facilita contactul va oferim si pozitionare pe harta interactiva in care utilizatorii pot gasi exact locatia firmei.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile firmelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea firmelor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare. 

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul Servicii-DDD.com, iar odata cu portalul nostru creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

 

Firmele de servicii DDD care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel, ne propunem ca prin portalul Servicii-DDD.com sa aducem un plus de valoare firmelor prestatoare de servicii DDD din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.