Comunicat Presa Afaceri Service Reparatii

Service Reparatii

Portalul Service-Reparatii.com, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a firmelor de service si reparatii din Romania.

 

Service-Reparatii.com este un portal la nivel national care isi propune sa vina in ajutorul service-urilor/firmelor de reparatii din Romania oferind o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. Portalul are ca scop facilitarea conexiunii dintre firmele care ofera servicii de reparatii din toate domeniile si cei care au nevoie de ajutorul acestora. Facilitam contactul cu cate o firma de reparatii din majoritatea oraselor. Service-urile de reparatii promovate sunt din urmatoarele domenii: Obiecte arta - Restaurari, Scule, utilaje constructii, Tapiterie mobilier, Telefoane, Aer-Conditionat, Antene TV, Aparatura-Medicala, Ascensoare-Lifturi, Audio-Video, Biciclete, Scutere, Bijuterii-Ceasuri, Cantare si balante, Case de marcat, Centrale Boilere, Computere, Laptopuri, Contoare Apa Gaze, Copiatoare, Drujbe, Masini de tuns, Electronice, Electrocasnice, Frigidere, Hidrofoare, Electropompe, Incaltaminte-Marochinarie, Instalatii electrice, Instalatii frigorifice, Instalatii gaze, Instalatii sanitare, Interfoane, Marochinarie, Masini de cusut, Masini de spalat, Ochelari, Diverse. In acest mod, portalul nostru ajuta atat firma partenera cat si potentialii clienti. Oferim hosting unei singure firme de service pe oras deoarece dorim sa promovam cele mai bune firme care ofera astfel de servicii in zona respectiva. Credem in profesionalism si in grija pentru oameni si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai buna optiune.

 

Pentru cei care cauta explicatii suplimentare si informatii despre ce presupune service-ul pe internet, portalul Service-Reparatii.com este un real ajutor. Pe langa firmele de service si reparatii, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si blog cu articole de specialitate in care incercam sa explicam cum functioneaza diferite actiuni si instrumente folosite in aceasta activitate. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe portalul nostru, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriei firme. 

 

Venim in intampinarea firmelor de service si reparatii prin crearea unei pagini personalizate oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive, iar pentru a facilita contactulva oferim si pozitionare pe harta interactiva in care utilizatorii pot gasi exact locatia firmei.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile firmelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea firmelor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul Service-Reparatii.com, iar odata cu portalul nostru creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

 

Firmele de service si reparatii care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic. Suntem intr-o campanie nationala iar abonamentele Service-Reparatii.com pentru promovare sunt accesibile in acest moment pentru toate firmele din Romania.

Astfel, ne propunem ca prin portalul Service-Reparatii.com sa aducem un plus de valoare firmelor prestatoare de service si reparatii din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.