Comunicat Presa Afaceri Robotul de bucatarie Nutribaby de la Babymoov, un aliat de nadejde in etapa diversificarii

Robotul de bucatarie Nutribaby de la Babymoov, un aliat de nadejde in etapa diversificarii

O etapa importanta in viata unui bebelus este introducerea hranei solide. Diversificarea inseamna introducerea treptata a alimentelor cu gusturi si texturi foarte diverse pana cand bebelusul va putea sa manance la fel ca restul familiei.

 

Ce presupune procesul de diversificare la bebelusi?

Trecerea de la alaptat la o alimentatie diversificata se face in timp, de obicei in perioada de la 6 la 24 de luni si trebuie sa se efectueze corect: la timpul potrivit, in cantitatea potrivita, in mod adecvat si sigur pentru bebelus. Diversificarea incepe dupa ce bebelusul a implinit 6 luni si presupune 4 etape prin care i se vor introduce bebelusului treptat mai multe grupe de alimente.

-etapa I: suc de mere si piureuri de legume

-etapa II: piureuri de fructe si de legume cu ulei

-etapa III: branzica si carne

-etapa IV: nutritie completa, exact ca si pentru un adult

 

Solutia ideala pentru diversificare!

Babymoov a creat solutia ideala pentru diversificare - un robot de bucatarie multifunctional, care raspunde atat nevoilor bebelusilor, cat si nevoilor parintilor. Din dorinta de a oferi tot ceea ce este mai bun din fructe, legume, carne si alte alimente, dar si pentru a pastra toate vitaminele si nutrientii, Babymoov a creat Nutribaby (+), un robot perfect pentru o diversificare simpla si sanatoasa.

 

Functiile robotului de bucatarie Nutribaby (+) de la Babymoov:

1. Sterilizator pentru biberoane: Nutribaby (+) are functie de sterilizare cu aburi, cea mai eficienta in distrugerea tuturor microbilor. Functia de sterilizare poate fi selectata usor de pe dispay-ul aparatului si nu implica adaugarea nici unui aditiv chimic. Pot fi sterilizate pana la 3 biberoane universale, tetine precum si alte accesorii. In momentul cand procesul de sterilizare este complet, aparatul va emite o avertizare sonora.

 

2. Incalzitor pentru biberoane si alte recipiente: Nutribaby (+) are functia de incalzitor de biberoane. Functia poate fi selectata usor de pe dispay-ul aparatului. De asemenea, pot fi incalzite si alte recipiente de mancare solida sau lichida pentru bebelusi. In momentul in care procesul de incalzire este complet aparatul va emite o avertizare sonora.

 

3. Aparat pentru gatit cu aburi: Aparatul ofera posibilitatea de separare a alimentelor in functie de timpul necesar gatirii lor. Gratie tavitei detasabile, aparatul ofera posibilitatea de ajustare a spatiului necesar gatirii (astfel, puteti gati o cantitate mai mica sau mai mare de alimente). Manualul de utilizare ofera un tabel cu timpul necesar gatirii alimentelor (timpul este aproximativ si depinde spre exemplu si de marimea bucatilor plasate in aparat &ndash spre exemplu morcovii se gatesc in 16-20 minute). Aparatul contine un recipient in care se poate colecta lichidul scurs din legume si fructe - lichid care il veti folosi in bleder pentru a obtine texturi fine in primele luni ale doversificarii.

 

4. Blender: Acesta ofera posibilitatea maruntirii hranei pana la textura dorita. Hrana, astefel preparata poate fi pastrata la frigider, congelata si apoi de-congelata tot cu ajutorului lui Nutribaby (+). Blenderul are 3 viteze distincte ceea ce va permite sa maruntiti hrana asa cum doriti.

 

5. Functia de de-congelare: Nutribaby (+) ofera posibilitatea de-congelarii alimentelor printr-o simpla apasare de buton. Posibilitatea de setare a timpului de gatit "la minut" - nefiind necesar sa calculati cantitatea de apa care trebuie pusa in rezervor.