Comunicat Presa Afaceri Proiectul EU Antreprenor a ajuns la final

Proiectul EU Antreprenor a ajuns la final

Proiectul “Eu Antreprenor”, început în luna ianuarie 2018 și finanțat în cadrul Programului Capital Uman 2014-2020 s-a încheiat la inceputul lunii aprilie 2021, atingând obiectivele propuse: dezvoltarea a 33 de afaceri, crearea a 68 de locuri de muncă și dobândirea de competențe antreprenoriale de către 320 de persoane.

Pe această cale, echipa firmei Vegra Info SRL, care a administrat schema de minimis, mulțumește tuturor antreprenorilor care au avut curajul de a iniția o afacere în cadrul proiectului. Pornind de la premisa că orice afacere are potențialul de a aduce valoare adăugată la nivelul comunității, în special la nivel local, proiectul a urmărit dinamizarea mediului antreprenorial în regiunea Sud-Est Muntenia - mai exact în județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman.

Fiecare antreprenor care a avut un plan de afaceri desemnat ca fiind câștigător în urma procesului de evaluare a primit o sumă nerambursabilă în valoare de maxim 178.340 de lei, bani cu care au fost inițiate afaceri din cele mai diverse: producerea și comercializarea de produse de panificație, executarea de lucrări de izolații termice, oferirea de servicii cadastrale, servicii de entertainment pentru evenimente corporate și private, executare lucrări de instalații electrice și fibră optică etc.

Deși antreprenorii s-au confruntat, ca întreg mediul de afaceri, cu o perioadă încărcată de numeroase provocări economice și sociale cauzate de pandemia pe care încă o traversăm, au reușit să dezvolte afacerile inițiate, beneficiind de întreaga susținere a echipei Vegra Info SRL. 

Pentru mai multe detalii despre proiect și specificul fiecărei afaceri inițiate, vă invitam să consultați http://noiantreprenori.eu/ și http://euantreprenor.eu/.

Manager de proiect
Triță Tudor-Florentin