Comunicat Presa Afaceri Pescaresc

Pescaresc

Portalul Pescaresc.ro, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a domeniului de pescuit din Romania.

           

Pescaresc.ro este un portal la nivel national ce are ca scop promovarea Baltilor de peste, Pescariilor, Magazinelor de Pescuit, Crescatoriilor de peste si Pastravariilor din Romania si de a facilita conexiunea intre acestea si cei care cauta ajutorul lor, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest mod portalul nostru ajuta atat firma cat si potentialii clienti. Oferim hosting unui singure pescarii pe oras deoarece dorim sa promovam cea mai buna firma din zona respectiva. Credem in profesionalism si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai buna optiune.

 

Pentru cei care cauta solutii, informatii sau explicatii referitoare la cresterea pestelui si prezentarea uneltelor de pescuit si a prinderii pestilor, portalul Pescaresc.ro este un real ajutor. Pe langa pescariile si magazinele de pescuit prezente, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si blog cu articole de specialitate in care incercam sa prezentam diverse moduri de a pescui si in ce consta cresterea pestelui in general. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe Pescaresc.ro, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriei afaceri.

 

Venim in intampinarea pescariilor si magazinelor de pescuit prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive si pentru a facilita contactul, pozitionarea pe harta interactiva in care utilizatorii pot gasi locatia exacta.

 

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile pescariilor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea pescariilor si magazinelor de pescuit pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa de portalul Pescaresc.ro, iar odata cu portalul nostru creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Pescariile si magazinele de pescuit care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

 

Astfel, ne propunem ca prin portalul Pescaresc.ro sa aducem un plus de valoare pescariilor si magazinelor de pescuit din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.