Comunicat Presa Afaceri OPTIblu deschide un nou magazin de optica medicala in centrul comercial Shopping City Piatra Neamt

OPTIblu deschide un nou magazin de optica medicala in centrul comercial Shopping City Piatra Neamt

OPTIblu, lider incontestabil al pietei de optica medicala din Romania, anunta consolidarea retelei cu cel de-al 32-lea magazin, situat in Piatra Neamt. Magazinul este pozitionat in incinta complexului comercial Shopping City, de pe blvd. Decebal nr. 79.

Din totalul celor 32 de magazine OPTIblu, 15 sunt in Bucuresti si 17 in marile orase din tara: Constanta, Brasov, Cluj, Timisoara, Targu-Jiu, Galati, Braila, Ploiesti, Iasi, Craiova, Suceava si Piatra Neamt.

Noul magazin de optica medicala OPTIblu din Piatra Neamt ofera aceleasi servicii premium si produse originale cu care v-ati obisnuit pana acum:  

- Consultatii oferite de medici specialisti in vederea alegerii unei perechi de ochelari de vedere sau a unor lentile de contact.

- Aparatura moderna de ultima generatie.

- Produse originale, de la marci de renume. OPTIblu este unic importator al principalelor marci consacrate de rame de vedere si ochelari de soare si are parteneriate cu principalii producatori de lentile de ochelari si lentile de contact.

-20% discount la ochelari de vedere si multe alte surprize

OPTIblu ofera primilor clienti ai noului sau magazin din Piatra Neamt -20% discount la ochelari de vedere, pachete complete la preturi speciale si multe alte surprize.

Locatia tuturor magazinelor OPTIblu din tara poate fi consultata aici:

http://www.optiblu.ro/magazine/

 

CONTACT:

Oana Lazar

Director Marketing

oana.lazar@opticalnetwork.ro

0727.727.057