Comunicat Presa Afaceri Non Stop Deschis

Non Stop Deschis

Portalul NonStopDeschis.ro, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a tuturor non-stopurilor deschise din Romania.

           

NonStopDeschis.ro este un portal la nivel national care are ca scop promovarea non-stopurilor din Romania, precum si facilitarea conexiunii intre acestea si cei care cauta ajutorul lor, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul on-line. In acest mod portalul nostru ajuta atat firma cat si potentialii clienti. Oferim hosting unui singur non-stop pe oras deoarece dorim sa promovam cea mai buna firma din zona respectiva. Credem in profesionalism si dorim sa oferim utilizatorilor nostri cea mai buna optiune.

 

Pentru cei care cauta locatii, informatii despre non-stopurile deschise din diverse domenii, portalul NonStopDeschis.ro este un real ajutor. Pe langa non-stopurile prezente, pe portalul nostru se gaseste un suport online care inmagazineaza informatii utile si blog cu articole de specialitate in care incercam sa prezentam diverse informatii si explicatii referitoare la ce trebuie sa stim despre un non-stop din diverse domenii. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe NonStopDeschis.ro, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriei firme.

 

Venim in intampinarea non-stopurilor prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate si imagini sugestive, iar pentru a facilita contactul am creat pozitionarea pe harta interactiva in care utilizatorii pot gasi exact locatia non-stopului.

 

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile non-stopurilor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea non-stopurilor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul NonStopDeschis.ro, iar odata cu portalul nostru creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

 

Non-stopurile deschise care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel, ne propunem ca prin portalul NonStopDeschis.ro sa aducem un plus de valoare tuturor non-stopurilor deschise din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.