Comunicat Presa Afaceri Marele premiu al campaniei AdePlast "Vopseste cu stil", un Ford Kuga, a fost decernat

Marele premiu al campaniei AdePlast "Vopseste cu stil", un Ford Kuga, a fost decernat

Decernarea marelui premiu al campaniei “Vopseşte cu stil” AdePlast-un Ford Kuga, a avut loc în 6 decembrie 2017, la fabrica de vopsele AdePlast din Corlăţeşti.

AdePlast a decernat marele premiu al campaniei “Vopseşte cu stil ”domnului Ioan Beligan din Vaslui , fericitul câştigător al Fordului Kuga pus în joc. Ceremonia de înmânare a premiului a avut loc la fabrica de vopsele AdePlast din Corlăţeşti , Ploieşti în prezenţa domnului Stăncescu Daniel, CEO-ul companiei . Marele câştigător a avut ocazia să viziteze fabrica de vopsele AdePlast. Domnul Ioan Beligan s-a declarat impresionat de turul prin fabrică de care a beneficiat : “ Sunt foarte impresionat nivelul de tehnologizare şi robotizare al fabricii de vopsele AdePlast. Nu mă aşteptam să observ că totul e atât de automatizat. Recomand tuturor să aibă încredere în această companie şi în vopselele premium AdePlast ! ”, adaugă domnul Ioan Beligan.

“Ne-am dorit să îi oferim câştigătorului o experienţă unică în cadrul AdePlast. Pe lângă decernarea premiului dânsul a vizitat laboratorul unde se prepară reţetele produselor noastre, linia de producţie şi spaţiile de ambalare şi depozitare. Suntem mândri de inventiţiile pe care AdePlast le-a făcut în ultimii ani.  Tehnologiile noastre produc  vopsele şi materiale de construcţii de înaltă calitate. Totul este rezultatul unui efort antreprenorial autentic românesc. Promitem să nu ne oprim aici! Vom deschide în anul care vine platforma industrială Isalniţa. Vom continua promovarea vopselelor şi a materialelor de construcţii pentru finisaje şi termoizolaţii. Vă invităm să cumpăraţi produsele AdePlast şi să vă înscrieţi în viitoarele campanii pentru a vă convinge de excelenţa în calitate şi câştiga premii la fel spectaculoase ”, declară  Daniel Stăncescu – CEO AdePlast .

AdePlast este o companie antreprenorială românească,  producătoare de materiale de construcții de înaltă calitate cu zeci de sortimente de produse în portofoliu. AdePlast deţine trei platforme industriale cu nouă fabrici la Oradea, Roman şi Ploieşti. În patru dintre ele se produce polistiren, în două vopseluri, tencuieli decorative și lacuri, iar în celelalte trei fabrici, mortare uscate. În fiecare an investim sume importante în cercetare și utilaje de ultimă generație. Avem un departament dedicat dezvoltării și cercetării. Aducem mereu îmbunătățiri sortimentelor noastre pentru a răspunde celor mai mari exigenţe ale clienților noștri și pentru că inovația este parte din ADN-ul echipei AdePlast.

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la adresa de e-mail : office@adeplast.ro