Comunicat Presa Afaceri Indica 7 - Recrutare forta de munca din ASIA

Indica 7 - Recrutare forta de munca din ASIA

Agentia de Recrutare Indica7 are ca scop plasarea oamenilor calificati din ASIA in Romania, in diverse domenii precum HORECA, constructii, agricultura, IT, ateliere auto, industria textila sau casino-uri.Experienta indelungata in acest domeniu a echipei Indica7 a dus la o productivitate mare si a contribuit cu succes la dezvoltarea multor companii nationale.

De la inceput, scopul nostru a fost sa fim una dintre cele mai puternice companii de recrutare forta de munca din ASIA pentru Romania, aducand in tara noastra doar pe cei mai buni si bine pregatiti profesionitsi in domeniile lor.

Pentru Indica7, clientul multumit este cea mai buna strategie de afaceri, de aceea ne bucuram de un portofoliu din care fac parte clienti de renume din diferite domenii. Indica7 a castigat pe deplin increderea partenerilor nostri, avand in vedere capacitatea noastra dovedida de a satisface cerintele pentru forta de munca.

 

https://www.fortamuncaasia.ro

 

Compania Indica7 ofera solutii complete de recrutare si plasare forta de munca de la definirea cu exactitate a postului si a atributilor candidatului dorit, asistenta pas cu pas in procesul de selectie, intervievarea candidatilor si incheierea contractului de munca. Indica7 inseamna Recrutare forta de munca la superlativ din ASIA