Comunicat Presa Afaceri Florilena Business SRL are un nou site, mai prietenos

Florilena Business SRL are un nou site, mai prietenos

Bucuresti, 1.02.2016
Florilena Business SRL are un nou site cu o interfata mai prietenoasa, usor de utilizat pentru clienti, in noul magazine online punem la dispozitie o varietate de produse, credem cu convingere ca produsele de birotica si papetarie pot reflecta individualitatea, iar biroul tau trebuie sa fie un loc placut, sa poarte amprenta ta si sa fie o parte din lumea ta.

Am lansat acest nou site deoarece ne dorim sa oferim produse si servicii cat mai complexe si cat mai personalizate clientilor nostrii, in functie de activitatea profesionala a fiecaruia.

Florilena Business SRL este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2006, avand ca principal obiect de activitate importul si distributia produselor de birotica si papetarie.

Florilena Business ofera produse de cea mai buna calitate, la cele mai mici preturi, ce vin sa acopere toate necesitatile existente in activitatea curenta a companiei: rechizite scolare, produse de curatenie, articole pentru birou, cartuse imprimanta sau produse pentru ambalare si marcare.
In portofoliul de produse al companiei se regasesc branduri precum : Noki, Edding, Kores, Double A, Centropen, Radius, Daco, Milan, Memoris-Precious, Schneider, Xerox, HP, etc.

Date de contact:
Adresa Showroom: Bd. Timisoara nr. 84, sector 6, Bucuresti, Romania
Web: www.flrbirotica.ro
E-mail: office@florilenabusiness.ro
comenzi@flrbirotica.ro
Telefon fix: 021.444.18.70
Tel mobil: 0728.915.678 / 0720.068.869