Comunicat Presa Afaceri Florilena Business introduce o noua gama de creioane colorate profesionale

Florilena Business introduce o noua gama de creioane colorate profesionale

Creioanele colorate profesionale sunt instrumente ideale atat pentru artisti profesionisti cat si pentru oameni simplii, acestea sunt realizate din lemn preset, iar in mijloc se gaseste o mina confectionata in mare parte din ceara, ce contine o  diversitate de pigmenti si lianti.

Avantajul creioanelor colorate profesionale prezente in oferta noastra este dat de griful lor unic si formula vopselei in care se utilizeaza substante din Europa, Japonia si S.U.A, asigurand intensitate, luciu si omogenitate culorii. Griful este centrat si fixat in intregime cu lemnul, ceea ce nu permite ruperea si rotirea acestuia in timpul ascutirii acestuia.

In produsele puse la dispozitie de catre noi se utilizeaza in exclusivitate lemn de cea mai inalta calitate, impregnat uniform cu o substanta speciala pentru o ascutire perfecta si fara probleme. Cutia in care sunt ambalate creioanele este prezentabila, cu design modern, in culori vii, comoda in utilizare, creioanele colorate profesionale fiind clasate in cutii din carton, metal sau din lemn.

Cel mai important aspect este acela ca produsele puse la dispozitie de compania noastra corespund cu normele aprobate de standardul European EO71, iar lemnul utilizat in procesul de fabricatie al creioanelor colorate profesionale nu provine din padurile tropicale. Alegand produsele puse la dispozitie de Flrbirotica.ro puteti fi siguri de calitatea si de siguranta materiei prime.

FLORILENA BUSINESS SRL
Reg.Com.: J40/2481/2006
Cod Fiscal: RO 18388330

Telefon:
021.444.18.70
0728.915.678
0720.068.869

Email:
contact@flrbirotica.ro
comenzi@flrbirotica.ro


Adresa si showroom:
Bd. Timisoara nr.84, sector 6, Bucuresti