Comunicat Presa Afaceri FINALIZARE PROIECT MICROGRANT – RUE 2143

FINALIZARE PROIECT MICROGRANT – RUE 2143

24.02.2021 

FINALIZARE PROIECT MICROGRANT – RUE 2143 

ASIS SOFTWARE INTERNATIONAL SRL anunță finalizarea proiectului cu titlul “Microgrant ASIS SOFTWARE INTERNATIONAL SRL” proiect nr. RUE 2143 înscris în     cadrul Măsurii "Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile", instituită prin OUG nr. 130/2020.

Proiectul s-a derulat în perioada 27.11.2020 – 24.02.2021, începând cu data plății ajutorului financiar. Semnarea contractului de finanțare cu Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului BUCUREŞTI a avut loc în data de 24.11.2020.

Obiectivul proiectului l-a reprezentat sprijinirea ASIS SOFTWARE INTERNATIONAL SRL. Proiectul vizează menţinerea activităţii pe o perioadă de minim 6 luni de la obţinerea finanţării.

Cu sprijinul fondurilor externe nerambursabile, beneficiarul proiectului, ASIS SOFTWARE INTERNATIONAL SRL a achiziționat un sistem interactiv format din tablă interactivă și videoproiector, echipamente necesare în activitatea principală a companiei. Astfel, prin intermediul acestor echipamente care ne sprijină în derularea activității de consultanță pentru afaceri și management/reluarea activității la capacitate maximă avem oportunitatea de a derula ședințe/conferințe online cu clienții, de a lucra colaborativ, eficient și rapid pe documente și de a interacționa cu mai mulți utilizatori/clienți pe acelasi tip de document.

Valoarea echipamentelor achiziționate a fost de 9639 lei. Subliniem importanța contribuției finanțatorului la implementarea proiectului cu titlu “Microgrant ASIS SOFTWARE INTERNATIONAL SRL”.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.  

Ganea Boghian Maria                                                                                    

www.asis-software.ro / e-mail: asis.software.int@gmail.com / tel:0722.456.001