Comunicat Presa Afaceri Dezvoltarea armonioasa a bebelusilor prin joaca

Dezvoltarea armonioasa a bebelusilor prin joaca

Jocul are un rol fundamental in dezvoltarea sociala, emotionala, lingvistica si a capacitatilor intelectuale, intensificand cunoasterea mediului inconjurator si a altor lucruri complexe, precum: marime, forma, gravitatie, greutate, rigiditate si flexibilitate. Jocul dezvolta, de asemenea, abilitatile motorii fine si brute, intarind muschii copilului pentru catarat, alergat si manuirea obiectelor grele. In afara de explorarea proprietatilor obiectelor, jocul încurajeaza inventivitatea, imaginatia, creativitatea si diverse moduri de rezolvare a problemelor.

Culorile si formele le stimuleaza simtul vizual, desi in primele luni bebelusii nu disting clar conturul obiectelor decat de foarte aproape. Este important ca bebelusii sa se joace cu cat mai multe obiecte sau jucarii variate inca din primele luni de viata deoarece ii va ajuta mult in dezvoltarea lor timpurie.

 

 

3 jucarii inedite care il ajuta pe cel mic sa se dezvolte armonios:

Geometric Playspot, acest covoras de joaca pentru bebelusi, este un spatiu de joaca confortabil si foarte atragator pentru cei mici. Design-ul sau geometric modern este compus din mai multe piese si poate fi adaptat spatiului in care este asezata.

 

Este un puzzle creativ ce imbogateste orele de joaca alaturi de cel mic, care va putea crea si recrea acest puzzle.

 

·         Skip Hop Salteluta de activitati interactiva - Vibrant Village

Salteluta interactiva Vibrant Village a fost conceputa pe baza principiilor de stimulare senzoriala, pentru a incuraja capacitatea de interactiune a bebelusului si implicit pentru dezvoltarea diferitelor abilitati ale acestuia.

 

Cercetarile confirma faptul ca in primele luni de viata, bebelusii disting doar culorile contrastante – motiv pentru care Vibrant Village utilizeaza printuri alb-negru si culori indraznete, care pot fi observate de catre micuti. Arcadele unice, interactive creeaza un show de muzica si lumini ce va capta atentia bebelusului.

 

·         Skip Hop Centru de activitati evolutiv 3 in 1 - Explore & More

Centrul de activitati evolutiv Explore & More este rezultatul unei colaborari indelungate cu un grup de medici pediatri – fiind conceput pentru a stimula atat activitatile senzoriale, cat si cele motorii.

Este extrem de versatil, jucariile sale putand fi pozitionate in diverse moduri, asa incat cel mic va fi mereu surprins si niciodata plictisit de aceleasi tipologii de joaca.

 

Scaunul rotativ ii permite accesul la toate zonele centrului de activitate, stimulandu-l sa interactioneze cu jucariile, in diferite moduri. Platforma pentru sarituri a fost conceputa pentru a stimula activitatiile motorii de baza, pentru a-l ajuta sa isi formeze echilibrul si pentru a-l stimula sa-si coordoneze miscarile picioarelor.

 

Fereastra inovativa ‘Discovery’ le permite celor mici sa-si observe miscarile picioruselor, incurajandu-i sa invete relatia cauza-efect. Pe masura ce copilul creste, Centrul evolutiv Explore&More se transforma - devenind in cele din urma o masa perfecta pentru joaca sau pentru mancare - extrem de stabila si usor de curatat.

 

Acest produs a primit premiul Innovation Award, cea mai importanta districtie din domeniu.