Comunicat Presa Afaceri Comanda Mancare

Comanda Mancare

Portalul ComandaMancare.com, aduce la cunostinta publica informatii importante despre aparitia celui mai mare portal de promovare a restaurantelor din Romania.

 

ComandaMancare.com este un catalog online ce realizeaza o mai buna conexiune intre restaurantele din Romania care au servicii de livrare la domiciliu si clientii acestora. Scopul nostru este sa oferim partenerilor o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online, ajutand in acest mod atat restaurantul partener cat si pe cei interesati de serviciile acestuia. Oferim hosting unui singur restaurant pe oras din dorinta de a promova cea mai buna unitate de acest gen din zona respectiva. Credem in profesionalism si dorim sa oferim utilizatorior nosti cea mai buna optiune.

 

Pentru aceia din noi care privim internetul ca pe un mijloc de baza in cautarea informatiilor de orice fel, ComanadaMancare.com este de un real ajutor. In afara de restaurante pe acest portal se gaseste si un suport online care cuprinde un catalog de retete culinare si sfaturi de urmat in bucatarie, menite sa vina in ajutorul celor care doresc sa isi incerce priceperea in bucatarie. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe ComandaMancare.com, isi pot adauga propriile retete sau pot administra contul propriului restaurant.

 

Venim in intampinarea restaurantelor si firmelor de catering prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii, meniuri si preturi practicate, imagini sugestive, iar pentru a facilita contactul am creat pozitionarea pe harta interactiva in care utilizatorii pot gasi exact locatia restaurantului.

 

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile restaurantelor, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

 

In plus, ne ocupam si de promovarea restaurantelor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

 

Dispunem de o intreaga echipa de IT care se ocupa zilnic de portalul ComandaMancare.com, iar odata cu portalul ComandaMancare.com creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

 

Restaurantele care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

 

Astfel, ne propunem ca prin portalul ComandaMancare.com sa aducem un plus de valoare restaurantelor din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.