Comunicat Presa Afaceri Brandul Poohy intră pe piața din România

Brandul Poohy intră pe piața din România

Brandul Poohy intră pe piața din România

 

Producător de perne, pilote și toppere fabricate din puf natural de rată și gâscă, lenjerii de pat din bumbac percale și bumbac satinat. Business-ul început în Plovdiv, Bulgaria intră acum și pe piața de e-commerce din România începând cu această primăvară.

 “Avem mai mult de 12 ani de experiență internațională printre cele mai inovatoare și cele mai bine dezvoltate companii în domeniul pufului natural de rață și gâscă.

Abordarea noastră este foarte clară și simplă: ceea ce producem trebuie să fie extraordinar, fabricat într-un mod responsabil și ecologic din materiale de înaltă calitate, regenerabile și naturale, cu singurul scop de a vă servi în mod corespunzător pentru un timp îndelungat. De asemenea, datorită nivelului superior de personalizare pe care îl oferim, creativitatea dumneavoastră și a noastră face din aceste produse unele unicat” ,spune CEO-ul companiei, Milen Ganzourov.

De aceea, aleg personal cele mai bune loturi de puf din micile ferme ale unor familii din Europa, unde animalele sunt păstrate libere, sunt crescute in mod ecologic și natural. Puful este prelucrat sub controlul nostru și în conformitate cu rețeta proprie, conform celor mai înalte standarde, având un laborator specializat de precizie care monitorizează calitatea pufului. În plus, produsele noastre sunt certificate de Oeko Tex Stanard 100, clasa 1, de către Institutul German al calitătii Hohenstein și se potrivesc perfect persoanelor cu piele sensibilă, copiilor mici sau persoanelor cu alergii.”

Magazinul online www.poohy.ro aparține companiei Down Confort, care produce și comercializează produse destinate unui somn perfect. Produsele companiei sunt destinate atât industriei hoteliere, dar și micilor consumatori de produse de uz casnic.