Comunicat Presa Afaceri BLACK FRIDAY 2016 la BikeXCS

BLACK FRIDAY 2016 la BikeXCS

Si anul acesta, BikeXCS ti-a pregatit de Black Friday sute de produse la super-preturi! In perioada 17-27 noiembrie 2016, ai reduceri de pana la 50% la biciclete si reduceri de 30% - 70% la piese, accesorii si echipamente de ciclism!

 

Joi, 17 noiembrie, ora 21:00 dam startul campaniei Black Friday 2016, iar pana Duminica, 27 noiembrie, ora 24:00, ai timp sa achizitionezi biciclete pentru adulti si copii, piese de biciclete si echipamente de ciclism pentru adulti si copii la preturi reduse.

Nu lasa pentru la vara ce poti cumpara din toamna! Fa cumparaturi inteligente! Profita de preturile „intrate la apa” si  fa-ti cadou sau fa cadou o bicicleta – cadoul de Black Friday care iti ofera amintiri pentru o viata intreaga!

La BikeXCS gasesti intodeauna o gama variata de biciclete (pentru adulti, copii, MTB, trekking, de sosea, pliabile, electrice), de la producatori de renume, la un raport excelent calitate-pret.

Joi, 17 noiembrie, ora 21:00 intra pe pagina https://www.bikexcs.ro/black-friday pentru a vedea cele mai tari reduceri la biciclete!

Intre timp, fa-ti cont pe site-ul nostru https://www.bikexcs.ro/, aboneaza-te la newsletter http://www.bikexcs.ro/newsletter/, adauga produsele dorite in WhishList. Cand dam startul la Black Friday 2016, tu vei fi astfel pregatit sa cumperi tot ce ai nevoie rapid si simplu!

Te asteptam si in magazinele fizice de biciclete BikeXCS din Bucuresti situate pe Str.Baba Novac 11a si pe Bd. Lacul Tei 126-128.