Comunicat Presa Afaceri Bike XCS aprinde Focus de Halloween! Reduceri incendiare la bicicletele Focus!

Bike XCS aprinde Focus de Halloween! Reduceri incendiare la bicicletele Focus!

Cea mai infricosatoare noapte a anului se apropie. BikeXCS sperie preturile si iti ofera 30% reducere la toate bicicletele FOCUS din stoc. Vino in magazinele BikeXCS in perioada 26 - 31 octombrie 2016 si bucura-te de reducerile noastre de Halloween!

In perioada 26 - 31 octombrie 2016, viziteaza magazinului online https://www.bikexcs.ro/ sau magazinele fizice BikeXCS din Bucuresti (pe Str.Baba Novac 11a si pe Bd. Lacul Tei 126-128) si bucura-te de reducerile noastre.

Te asteptam cu un stoc variat de biciclete Focus:

->Biciclete pentru adulti. Atat pentru ciclistii profesionisti, cat si pentru cei amatori, am pregatit o gama variata de biciclete Focus: biciclete electrice, biciclete Cross, biciclete MTB, biciclete de oras sau cursiere.  Vezi aici lista bicicletelor pentru barbati: https://www.bikexcs.ro/focus.html?sex=132  Si pentru femei:  https://www.bikexcs.ro/focus.html?sex=133

->Biciclete pentru copii. Poti alege o bicicleta Focus fara pedale, cu roti ajutatoare sau un MTB de cea mai buna calitate. Vezi aici ce avem pe stoc: https://www.bikexcs.ro/focus.html?sex=344

 

Despre BikeXCS

Povestea Bike XCS a inceput acum 13 ani. In tot acest timp, am comercializat cu succes biciclete, piese si echipamente pentru ciclism de calitate superioara.

BIKE XCS detine 2 magazine fizice in Bucuresti: pe Bd. Lacul Tei 126-128 si pe Str. Baba Novac 11a. In cadrul fiecarui magazin se afla si un service de biciclete.  

Online, ne gasesti pe https://www.bikexcs.ro/ si pe https://www.facebook.com/BikeXCS/

Pentru comenzile online de biciclete, transportul este gratuit si beneficiezi de livrare rapida in 24h. Ai posibilitatea de a plati ramburs, online cu cardul sau in rate.