Comunicat Presa Afaceri Apicultori si afaceri apicole

Apicultori si afaceri apicole

Portalul www.Apicultorul.com, aduce la cunostinta publica informatii pretioase despre aparitia celui mai mare portal de promovare a apicultorilor si afacerilor apicole din Romania.

Apicultorul.com este un site national realizat cu scopul de promovare a apicultorilor si afacerilor apicole din Romania, precum si facilitarea contactului dintre acestea si clienti, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. Astfel, portalul nostru ofera ajutor atat apicultorilor parteneri cat si potentialilor clienti. Oferim gazduire unui singur apicultor sau afacere apicola pe oras, deoarece dorim sa promovam cel mai bun apicultor din zona respectiva. Credem in profesionalism si dedicare.

Pentru cei interesati de domeniul apicol care cauta raspunsuri si idei pentru intrebarile lor, portalul nostru este un real ajutor. Pe langa apicultori, pe Apicultorul.com se afla si un suport online care inmagazineaza informatii utile, blogul cu articole de specialitate si videoclipuri sugestive in care dorim sa oferim diverse sfaturi si sugestii cu privire la ingrijirea, cresterea si dezvoltarea unei stupine precum si diverse sfaturi despre albine. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe Apicultorul.com, pot propune articole sau isi pot administra pagina propriului cabinet.

Venim in intampinarea apicultorilor prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a isi prezenta datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii si preturi practicate, imagini sugestive, si pentru a facilita contactul am creat si pozitionarea pe harta interactiva.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile apicultorilor, acestia avand posibilitatea atat de a-si adminstra singuri pagina cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toata perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari oferind indrumare in orice moment. 

In plus, ne ocupam si de promovarea apicultorilor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Dispunem de o echipa intreaga de IT ce se ocupa zilnic de portalul Apicultorul.com, iar odata cu portalul Apicultorul.com creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Apicultorii care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic.

Astfel, ne propunem ca prin portalul www.Apicultorul.com sa aducem un plus de valoare apicultorilor din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate precum si o mai buna vizibilitate in mediul online.