Comunicat Presa Afaceri 21stFM – Alianța pentru furnizarea de servicii de management complex al proprietații dumneavoastra in Europa Centrala si de Est

21stFM – Alianța pentru furnizarea de servicii de management complex al proprietații dumneavoastra in Europa Centrala si de Est

21stFM – Alianța pentru furnizarea de servicii de management complex al proprietații dumneavoastra in Europa Centrala si de Est

Membrii:   
Serapis Integrated Facility Management
M2C GROUP
Dome Facility Services Group
Manifest
Mundus Services

Website:   www.21stFM.eu

 

 

      Compania Serapis Integrated Facility Management SA este co-fondator al unei noi alianțe care oferă un management integrat de facilitati în 8 țări diferite din Europa Centrala si de Est.

      Alianța noastră  a fost concepută de cinci parteneri care asigura o conducere dinamică, in intreaga Europa, avand ca scop a oferi soluții de Facility Management, unificate, adaptate clienților în funcție de cerințele de afaceri, substanțiale în managementul și  infrastructura facilitatilor tehnice și serviciilor adiacente, care se adreseaza clienților globali corporativi la nivel regional și european, fiind bazate pe experienta noastra de peste 10 ani, din acest domeniu si pe rezultatele foarte bune, care desigur ca ne recomanda  .

      Alianța își desfășoară activitatea în România, Republica Cehă, Republica Slovacă, Polonia, Rusia, Grecia, Ungaria și Bulgaria. Se compune din următoarele societăți: Serapis Integrated Facility Management, M2C GROUP, Dome Facility Services Group, Manifest, Mundus Services.

      Ideea din spatele conceptului nostru este de a oferi multiple servicii standardizate globale și locale, care aderă la o abordare globală prin adăugarea valorilor atât la nivel de țară cât și la nivel mondial si care desigur ca asigura sinergii la nivel înalt.

       În acest an se înregistrează o creștere de 60% a cererii pentru serviciile noastre în contextul de licitație la nivel mondial.

      Viziunea noastră este de a deveni partenerul strategic pe termen lung al clienților noștri, asigurand eficiență, fiabilitate, cele mai bune practici, inovare continuă și îmbunătățire a furnizării de servicii bazate pe principii de sustenabilitate si durabilitate într-o relație reciproc avantajoasă.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:

Serapis IFM SA
Serapis Integrated Facility Management
gsm : +40 372 777 977
fax:    +40 244 515 931
helpdesk@serapis.ro

sau:

 

General Contact
sales@21stfm.eu