Comunicat Presa Activitati de intretinere peisagistica Portal de promovare Firme de Intretinere Gradini

Portal de promovare Firme de Intretinere Gradini

          Echipa companiei Tekability are placerea de a aduce in atentia publica aparitia noului portal national de promovare, https://www.intretineregradini.com/.  Scopul acestuia este acela de a oferi un ajutor real tuturor afacerilor de intretinere gradini – prin intermediul unui suport care ofera atat o pozitie buna in cautarile Google, cat si exclusivitatea partenerilor in orasul in care acestia activeaza.

       Portalul https://www.intretineregradini.com/ se ocupa in permanenta de promovarea in mediul online atat a firmelor de intretinere gradini cat si a firmelor de amenajari gradini. Portalul ofera numeroase avantaje, printre care vizibilitatea si ascensiunea serviciului dumneavoastra intr-o pozitie cat mai buna in mediul online. Alte beneficii sunt reprezentate de mijlocirea permanenta a comunicarii dintre potentialii clienti si firma dumneavoastra – acest lucru fiind posibil datorita platformei usor de utilizat, a aspectului vizual placut, dar si a interesului nostru constant de a dezvolta si de a utiliza tehnologiile noi. Unul dintre motivele crearii portalului https://www.intretineregradini.com/ il reprezinta dorinta noastra continua de a facilita conexiunea dintre firma cu care colaboram si potentialii clienti ai acesteia. Pastrarea si dezvoltarea parteneriatului reprezinta pentru noi prioritati.

       Avand ca deviza seriozitatea, portalul nostru se contureaza pe urmatorul principiu: atingerea clara a unor obiective stabilite inca de la inceput. Pe langa exclusvitatea pe oras si cresterea garantata a vizibilitatii dumneavoastra in rezultatele diferitelor motoare de cautare, portalul https://www.intretineregradini.com/ va pune la dispozitie un suport pe care il puteti folosi asa cum credeti ca e mai bine pentru afacerea dumneavoastra. Desigur, sugestiile noastre profesionale va vor sta intotdeauna la dispozitie, iar serviciile pe care le oferiti, fie ele servicii si/sau solutii profesionale de intretinere si amenajare gradini, referindu-ne aici la intretinere spatii verzi, proiectare si executie gradini, intretinere gazon, sisteme de drenaj gradina, amenajari spatii verzi, sisteme de irigatii gradina, instalatii de iluminare gradina, amenajare constructii, fantani arteziene, cascade, plantari arbusti, arbori, flori, garduri vii, elemente de decor din piatra, poteci, alei, garduri, pavaje, umbrare, pergole, foisoare, servicii de taiere si toaletare, montaj rulouri gazon, acoperis verde, plante ornamentale, tratamente pomi fructiferi, insamantari, nivelari, tasari, compactari sau taluzari; toate acestea vor fi intotdeauna in atentia clientilor care pot apela la dumneavoastra pentru astfel de servicii.

        Pentru a ocupa intotdeauna un loc fruntas, portalul nostru este in permanenta populat cu afaceri noi, cu anunturi si comunicate de presa, cu articole de specialitate si informatii utile care nu fac altceva decat sa ateste faptul ca https://www.intretineregradini.com/ este un portal de calitate. Odata luata decizia de a colabora, echipa noastra se angajeaza intr-un parteneriat prosper si, mai mult de atat, debuteaza prin crearea pentru dumneavoastra a unei pagini personalizate in care sunt trecute datele de contact, descrierea sugestiva si detaliata a serviciilor oferite, preturile practicate (doar in cazul in care doriti), dar si fotografii care sa ateste dedicarea asupra meseriei pe care o practicati. Tuturor acestora li se pot adauga multe alte detalii care sa faca din dumneavoastra o firma de incredere la care clientii sa apeleze cu regularitate. Pentru a facilita contactul, va pozitionam afacerea pe harta interactiva unde utilizatorii pot gasi exact locatia pe care o aveti, dar si judetul in care activati. Administrarea paginii se poate face atat de catre dumneavoastra, cat si de catre echipa noastra, care pentru acest servciu nu percepe nicun cost. Mai mult de atat, oferim asistenta tehnica si ne aflam la dispozitia partenerilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment. Ne luam angajamentul de a raspunde pozitiv tuturor nevoilor dumneavoastra.

       Politica dupa care functioneaza https://www.intretineregradini.com/ este aceea de permanenta dedicare, motiv pentru care implementam zilnic noi metode moderne care folosesc instrumente de promovare in mediul online; de pilda, va oferim un link personalizat imediat si indexarea in Google la o scurta perioada dupa inceperea colaborarii. In plus, pe langa pagina personalizata, va punem la dispozitie si promovarea pe retelele de socializare si pe blogurile de specialitate, lucru care ajuta la cresterea vizibilitatii si a notorietatii dumneavoastra pe internet. Ne recomanda profesionalismul, recunoasterea partenerilor si buna relationare cu clientii nostri, propunem o oferta avantajoasa si oferim diverse bonusuri, ca de exemplu, cartile de vizita in format electronic –  pe care le primiti inca de la inceput (personalizate in functie de dorintele dumneavoastra si fara costuri suplimentare).

       Nu in ultimul rand, ne propunem ca portalul https://www.intretineregradini.com/ sa aduca un plus de valoare firmelor de intretinere si amenajare gradini din Romania, lucrand in permanenta la promovarea serviciilor acestora. Daca va doriti o colaborare de calitate si promisiunea unui parteneriat durabil si de succes, nu ezitati sa ne contactati aici.