Comunicat Presa Activitati de Curatenie Servicii de Curatenie Restaurant

Servicii de Curatenie Restaurant

Curățarea restaurantelor după blocarea COVID-19
Fie că afacerea dvs. este un pub tradițional, un bar, un restaurant independent sau un lanț, standardele noastre ridicate de curățenie, înțelegerea COVID-19, Sănătate și siguranță  ne vor asigura că vom livra lucrarea cu grijă și întreruperi minime Clienți. Produsele de curățenie experimentate și verificate sunt conștiente de responsabilitatea și atenția la detalii necesare atunci când vine vorba de serviciile de curățare a restaurantelor.

Experiența noastră în curățarea diferitelor spații comerciale ne face o alegere populară pentru curățarea de puburi, baruri, cafenele, cluburi de noapte și restaurante din Timisoara. Suntem conștienți de presiunile exercitate asupra administratorilor de restaurante de către consiliile locale, care efectuează inspecții pentru reînnoirea licențelor și organizăm verificări ocazionale la fața locului. DANISTIR & MANU SRL lucrează cu clienții pentru a crea un plan de curățare personalizat pentru a asigura că toate zonele, inclusiv partea din față a casei și bucătăria sunt perfect curate.

Curățenie restaurant Timisoara
Cu o concurență atât de mare în sector, proprietarii de baruri și restaurante trebuie să se distingă de restul, iar un mediu curat este unul dintre primele lucruri pe care clienții le observă. S-a constatat că majoritatea clienților se uită la standardul de igienă al spațiilor atunci când caută un loc de vizitat online. O primă impresie proaspătă și curată poate fi uneori tot ce este necesar pentru ca clienții să intre în pub-ul sau restaurantul dvs. și să petreacă ore întregi acolo.

Dacă doriți să aflați cum DANISTIR & MANU  vă poate ajuta să atrageți mai mulți clienți și să atrageți mai mulți oameni prin ușă, contactați-ne astăzi, iar echipa noastră va fi bucuroasă să vă ajute.


Curățarea din fața casei
Serviciile noastre de curățenie din fața casei sunt la fel de flexibile pe cât aveți nevoie. Putem acoperi podelele, ștergeți toate podelele din lemn de esență tare, ștergem toate mesele, bara și orice alte suprafețe, ne asigurăm că pânzele de păianjen sunt îndepărtate și peste tot are o praf complet. De asemenea, putem goli orice coșuri în spatele barei și vă putem pregăti barul sau restaurantul pentru a întâmpina oaspeții. Serviciile noastre de curățare din față sunt o modalitate excelentă de a oferi clienților dvs. cea mai bună impresie despre afacerea dvs.
De asemenea, putem curăța bucătăria restaurantului sau a pubului dvs.

Curatare profunda bucatarie
De asemenea, putem curăța bucătăria restaurantului sau a pubului dvs. Utilizarea serviciilor noastre de curățenie în bucătăria dvs. este o modalitate excelentă de a menține ratinguri ridicate de siguranță alimentară și de a oferi un mediu de lucru curat și sigur bucătarilor dvs. Echipa noastră de curățenie poate menține bucătăria restaurantului dvs. strălucitoare și pregătită pentru perioadele aglomerate.
0733388820