Comunicat Presa Activitati de Curatenie SERVICII DE CURĂȚARE SALI

SERVICII DE CURĂȚARE SALI

Oferim servicii de curățenie a sălilor de sport pentru facilități sportive și de agrement de orice dimensiune, asigurând un serviciu sigur și consecvent.

Cercetările noastre arată că adesea clienții comerciali caută să își schimbe furnizorul de servicii de curățenie a sălilor de sport din cauza lipsei de consistență a serviciului sau a calității slabe. Unii clienți au menționat că folosesc personalul intern pentru curățenie și care se ocupă de numeroase probleme, inclusiv recrutarea, instruirea și rotația ridicată a personalului și au dorit să ne externalizeze sarcinile de curățenie către noi. Fiind o afacere de familie independentă, axată pe calitate și ascultarea clienților noștri, am reușit să îmbunătățim semnificativ standardele de curățare pentru acești clienți, care au rămas cu noi de ani de zile. Vom fi încântați să vă ajutăm și să vă îndepărtăm de necazuri.

Impresionați-vă membrii, vizitatorii și personalul
La DANISTIR & MANU SRL înțelegem cât de important este să păstrezi curate toate zonele din centrul spa, de sănătate sau de agrement la cele mai înalte standarde. Curățenia nu este importantă doar pentru membrii clubului, ci și pentru personalul intern. Vrem ca ei să aibă o experiență pozitivă pe care o merită și de aceea facem ceea ce facem!

Vă vom ajuta să obțineți bacterii și murdărie în toalete, dușuri, vestiare și toate zonele din centrul dvs. Putem lucra în jurul programului dvs. și vă putem atribui agenți de curățenie în orice moment pentru a vă potrivi, indiferent dacă este dimineața devreme, seara târziu sau weekendurile.
0733388820