Comunicat Presa Activitati de Curatenie SERVICII DE CURĂȚARE A ZONEI COMUNALE

SERVICII DE CURĂȚARE A ZONEI COMUNALE

Curățenie zonă comunală Timisoara
DANISTIR & MANU SRL oferă servicii de curățenie a zonei comunale asociațiilor de locuințe, companiilor de administrare a proprietăților și asociațiilor de reședințe în ceea ce privește curățarea și întreținerea zonelor comune, inclusiv curățarea scărilor, zonele de recepție, cutii poștale și curățarea geamurilor interne. Dacă sunteți proprietar sau companie de administrare a proprietății, putem efectua și servicii de curățenie în zonele comune ale CLADIRILOR dvs. la prețuri competitive.

O zonă comună din orice clădire este primul loc pe care îl vede vizitatorul, deci ar trebui să fie curat și primitor. Desigur, în blocurile plate, acestea trebuie să fie libere, deoarece zonele comunale pot reprezenta riscuri reale de incendiu dacă sunt pline de obiecte nedorite sau gunoi. În blocurile de birouri unde o mulțime de afaceri împart clădirea, zonele comune sunt primele locuri pe care potențialii lor clienți le văd, dacă zona comunală este dezordonată și necurată, acest lucru se reflectă asupra afacerii lor.

Pentru a atinge nivelul necesar de curățenie în majoritatea zonelor comunale, aveți adesea nevoie de o armată de agenți de curățenie! Dar nu vă faceți griji, avem deja o armată! Echipa noastră de curățenie poate intra și curăța toate zonele comune ale clădirilor pe care le gestionați și se poate asigura că acestea sunt sigure, curate și fără gunoi.


Zonele comunale rezidențiale

Zonele comunale rezidențiale sunt de obicei zone comune în blocuri (un hol, de exemplu), dar pot fi, de asemenea, orice cameră utilizată de o întreagă casă într-o ocupare multiplă. Deci, în acest caz, putem curăța bucătăria și baia și orice alte zone comune într-o casă cu ocupare multiplă.

Zone comerciale comerciale

Zonele comerciale comerciale sunt orice parte a unei clădiri de birouri care este partajată de mai multe companii, de exemplu. Aceste zone pot fi holuri, intrări, bucătării și așa ceva. Cu toate acestea, serviciile noastre de curățare a zonei comunale acoperă și birouri comune și spații de lucru în comun.

Taxele de curățenie vor depinde foarte mult de tipul de proprietate și vor fi discutate înainte de a începe să lucrăm împreună.


Serviciul nostru de curățenie a zonei comune include:
Prăfuirea și lustruirea plintelor
Aspirarea tuturor etajelor
Ștergerea temeinică a zonelor de pardoseală dure
Ștergerea balustradelor cu un detergent antibacterian
Ștergerea marginilor interioare ale ferestrelor
Îndepărtarea și lustruirea imaginilor și oglinzilor
Având grijă de cutii poștale, gunoi și poșta electronică
Curățarea ascensoarelor și a ușilor de ridicare
Radiatoare de praf și ștergere
Ștergere comutatoare și prize
Curățarea zonelor de recepție
Curățarea băilor comune, bucătăriilor, toaletelor și a dușurilor
0733388820