Comunicat Presa Evenimente Cosmobeauty Expo 2021- industria beauty se reuneste in primul mare eveniment offline

Cosmobeauty Expo 2021- industria beauty se reuneste in primul mare eveniment offline

Industria beauty se reuneste la Cosmobeauty 2021, Octombrie 8-9-10

Sala Polivalenta, Bucuresti


Timp de 12 ani#Cosmobeauty EXPO - Expozitie profesionala dedicata produselor de infrumusetare si ingrijire - te-a obisnuit cu sute de produse beauty, cu zeci de beauty experti si mii de vizitatori din domeniul infrumusetarii din Romania si din strainatate.

 

P.A.D.I.R. , Patronatul Antreprenorilor din Industria de Infrumusetare din Romania, in calitate de partener strategic al evenimentului te invitasaparticipi si tu alaturi de cei care au cel mai important cuvant de spus in industria beauty. Te asteptam cu un adevarat program-maraton de prezentari de produse si trenduri beauty, masterclasses, workshop-uri, concursuri profesionale de machiaj, coafura si nail design, dar si cu premii pe masura talentului tau.

 

Pentru profesionistii din Romania, Cosmobeauty inseamna si recunoasterea nivelului de Excelenta si Reputatie in domeniul Infrumusetarii prin premiile oferite la Gala Cosmobeauty, pentru 24 de categorii unde sunt peste 100 de nominalizati pe care ii poti vota online pana pe 1 octombrie, premierea urmand sa aiba loc pe 9 octombrie, la Cosmobeauty Expo.Info +40 724 509 345, office@rougemedia.ro

www.cosmobeauty.ro, Facebook si Instagram @Cosmobeauty.romania

#cosmobeautyexpo #galacosmobeauty #beautyexpo